GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυξημένη η κίνηση και στη Ρόδο !

Ακόμα και στη Ρόδο από χθες και συνεχίζεται η κίνηση αμείωτη στα ATM του κόσμου να γίνονται αναλήψεις στα χρήματά τους !!!

Ακόμα και στη Ρόδο από χθες και συνεχίζεται η κίνηση αμείωτη στα ATM του κόσμου να γίνονται αναλήψεις στα χρήματά τους !!!

1 σχόλιο

  1. Εκείνοι με τους εκβιασμούς και τα τελεσίγραφα κι εμείς με τις παρακαταθήκες μας,καταχωρισμένες στη συλλογική συνείδηση και το ομαδικό θυμικό, χωρίς ενοχές και συμπλέγματα.

    Εκείνοι οικονομικοί εγκληματίες κατά συρροή κι εμείς θύματα κατ΄εξακολούθηση. Τώρα όμως τιμωροί, δίκαιοι και δικαιωμένοι.

    Αγριεύτηκαν και αγρίεψαν τα τάγματα των εθελόδουλων, μόλις κατάλαβαν ότι πήγε στράφι η προπόνηση στον πάγκο των Βρυξελλών, τις τελευταίες ημέρες.Προσδοκώντας » ανάσταση νεκρών», καραδοκούσαν για αποτυχία η οποία θα οδηγούσε σε εκλογές, όπου θα κατέβαιναν από κοινού, ως ευρωπαϊκό μέτωπο. Αλλά το δημοψήφισμα ήρθε κατακούτελα και έχασαν έτσι κάθε πρόσχημα, οι «μένουμε Ευρώπη- Γερμανία». Ταυτόσημες και οι τρεις ανακοινώσεις Ν.Δ. ΠΟΤΑΜΙ, ΠΑΣΟΚ βγαλμένες από το ίδιο εργαστήριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση