GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Περήφανος για τη γυναίκα του δηλώνει ο Ντέιβιντ Κάμερον...

Η Σαμάνθα Κάμερον ακολουθούσε πιστά τον σύζυγό της Ντέιβιντ στο πρόγραμμά του κατά την προεκλογική εκστρατεία. Τώρα που όλα αυτά τελείωσα...

Η Σαμάνθα Κάμερον ακολουθούσε πιστά τον σύζυγό της Ντέιβιντ στο πρόγραμμά του κατά την προεκλογική εκστρατεία.
Τώρα που όλα αυτά τελείωσαν, η σύζυγος του Βρετανού πρωθυπουργού αποφάσισε να ξεκουραστεί λίγο και να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα στην Ίμπιζα της Ισπανίας.
Ο Βρετανός πρωθυπουργός ερωτηθείς για το πώς νιώθει βλέποντας τις τελευταίες φωτογραφίες της συζύγου του με μαγιό στην Ίμπιζα απάντησε πως αισθάνεται πολύ τυχερός που έχει μια τόσο υπέροχη γυναίκα.
Σε αντίθεση με τη σύζυγό του, ο Ντέιβιντ Κάμερον παραδέχθηκε πως δεν είναι ακόμα ο έτοιμος για την παραλία και η αιτία είναι τα πλούσια γεύματα στα ταξίδια του.
Κατά την τελευταία περιοδεία του στην Ευρώπη δοκίμασε στο Παρίσι αστακό, στη βαρσοβία της Πολωνίας τον περίμενε ένα πλούσιο πρωινό και στο Βερολίνο δοκίμασε γαρίδες με μαγιονέζα.
Οι συνεργάτες του, μάλιστα, τον συμβούλευσαν πως έπρεπε να έχει παρακάμψει κάποια γεύματα.
Το ζεύγος Κάμερον έχει επισκεφθεί πολλές φορές στο παρελθόν την Ίμπιζα για διακοπές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση