GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσοχατζόπουλος: Στο ΠΑΣΟΚ με θεωρούν πολιτικό τους αντίπαλο

“Έχω εναποθέσει όλες μου τις ελπίδες στον Θεό και τη δικαιοσύνη”, δήλωσε η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, σε κοινή συνέν...

Τσοχατζόπουλος: Στο ΠΑΣΟΚ με θεωρούν πολιτικό τους αντίπαλο

“Έχω εναποθέσει όλες μου τις ελπίδες στον Θεό και τη δικαιοσύνη”, δήλωσε η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, σε κοινή συνέντευξή της με τον πρώην υπουργό στην εκπομπή Checkpoint του Alpha.

Η κ. Σταμάτη υπογράμμισε πως σέβεται απόλυτα τη δικαιοσύνη, ενώ ανέφερε πως σέβεται απόλυτα και τις απόψεις της νέας κυβέρνησης “για την αναγκαιότητα του εξανθρωπισμού του σωφρονιστικού συστήματος”.

Ερωτηθείσα ποια θα είναι η πρώτη της κίνηση μόλις αφεθεί ελεύθερη, αρκέστηκε να απαντήσει: “Το άρωμα του παιδιού μου”.

Η ίδια ξεκαθάρισε πως δεν έχει καταθέσει στους ανακριτές τίποτα σε σχέση με εξοπλιστικά προγράμματα, υποστηρίζοντας ότι δεν θα μπορούσε να είναι γνώστης τέτοιων υποθέσεων.

Η Βίκυ Σταμάτη σημείωσε πως η ίδια και ο σύζυγός της πληρώνουν τις αμαρτίες ενός ολόκληρου αμαρτωλού συστήματος, κάνοντας ανοιχτά λόγο για πολιτική δίωξη, και επεσήμανε πως “χρειάζεται χειρουργική ακρίβεια για να αφαιρέσουμε τα αποστήματα από την κοινωνία και να μην τραυματίσουμε, να μη σκοτώσουμε τον υγιή ιστό”.

Από την πλευρά του, ο Άκης Τσοχατζόπουλος επιτέθηκε στους πρώην συντρόφους του από το ΚΥΣΕΑ της επίμαχης περιόδου, υποστηρίζοντας ότι τον θεωρούν πολιτικό τους αντίπαλο, και με αυτήν τη λογική ο ίδιος σχολίασε πως δεν περίμενε να τον υποστηρίξουν στο δικαστήριο.

Ο κ. Τσοχατζόπουλος τόνισε το γεγονός πως υπηρέτησε για 30 χρόνια το ΠΑΣΟΚ, διαμηνύοντας πως “δε θα μου πει εμένα κανένας ότι λυπάται το ΠΑΣΟΚ”, ενώ ανέφερε πως το ΚΥΣΕΑ κρατούσε πρακτικά, για λόγους εθνικής ασφάλειας.

Αναφέρθηκε ακόμα στους υπαινιγμούς πρώην συντρόφων του στο ΠΑΣΟΚ ότι είναι πιθανό και λογικό να υπήρξε όντως δωροδοκία εκείνη την περίοδο, ισχυριζόμενος ότι πρακτικά δεν υπάρχει καμία δυνατότητα δωροδοκίας ή εξαγοράς στο ΚΥΣΕΑ και κανένα μέλος του δεν είναι δυνατόν να επηρεαστεί ή να εξαγοραστεί από οποιονδήποτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση