GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επείγον! Για τους εργαζόμενους στην Εθνική Τράπεζα.Τι πρέπει να κάνουν...

Christos Aspiotis Ενημερώνω εδώ και παρακαλώ να κοινοποιηθεί και να διαδοθεί προς όλους τους ενδιαφερόμενους εργαζόμενους στην Εθνική ...


Christos Aspiotis

Ενημερώνω εδώ και παρακαλώ να κοινοποιηθεί και να διαδοθεί προς όλους τους ενδιαφερόμενους εργαζόμενους στην Εθνική Τράπεζα.

Για αύριο Δευτέρα 29/6/2015 οι συνάδελφοι που εργάζονται στο δίκτυο καταστημάτων δε θα προσέλθουν στην εργασία τους, εκτός από αυτούς που είναι επιφορτισμένοι με τον εφοδιασμό των ΑΤΜ (δηλ. κατά περίπτωση Διευθυντές, προϊστάμενοι καταθέσεων, αρμόδιοι υπάλληλοι). Θα υπάρξουν οδηγίες και ειδοποιήσεις από τις περιφερειακές διευθύνσεις.
Οι εργαζόμενοι στη Διοίκηση και στις Διευθύνσεις θα προσέλθουν κανονικά.

Τα καταστήματα των τραπεζών, σύμφωνα με τις ως τώρα εξελίξεις, φαίνεται ότι μένουν κλειστά τουλάχιστον για 6 εργάσιμες ημέρες, δηλαδή τουλάχιστον μέχρι και τη Δευτέρα μετά το δημοψήφισμα.
Τα ΑΤΜ θα μείνουν κλειστά αύριο Δευτέρα και θα γίνει προσπάθεια να ανοίξουν την Τρίτη, με το όριο κίνησης κεφαλαίων που θα επιβληθεί και από ό,τι φαίνεται θα είναι πολύ χαμηλό, κατά πάσα πιθανότητα στα 60 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση