GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Καμμένος με παραλλαγή – ΦΩΤΟ

Στο φυλάκιο των Δρυμάδων Πωγωνίου Ιωαννίνων βρέθηκε, την Κυριακή,  ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ντυμένος με παραλλαγή, για να ...

Ο Καμμένος με παραλλαγή – ΦΩΤΟ

Στο φυλάκιο των Δρυμάδων Πωγωνίου Ιωαννίνων βρέθηκε, την Κυριακή,  ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ντυμένος με παραλλαγή, για να τιμήσει την 62χρονη Σοφία Δημητρίου, την γυναίκα φρουρό των συνόρων, που ζει μόνη της στο χωριό Ορεινό.

Ο υπουργός την συνεχάρη για το θάρρος της και της ανακοίνωσε πως θα την εντάξει στην Εθνοφυλακή, αλλάζοντας άμεσα το νόμο, καθώς προβλέπει να υπηρετούν μόνο άνδρες.

Η κ. Δημητρίου είναι κτηνοτρόφος και δίνει θάρρος στους λιγοστούς κατοίκους των ερημωμένων χωριών του Πωγωνίου. Ειδικά τον χειμώνα, ζει ολομόναχη σε σπίτι οχυρό, κυκλοφορεί πάνοπλη, καθώς βρίσκεται στην γραμμή συνόρων, ενώ τουλάχιστον 4 φορές τον τελευταίο χρόνο δέχτηκε επίθεση από αγνώστους που έκαψαν την στάνη της.  

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση