GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καρνέζης: Μας πεισμώνει η τελευταία θέση, δε μας αξίζει

Στην άσχημη κατάσταση που βίωσε η Εθνική, έπειτα από τα άσχημα αποτελέσματα στον όμιλο των προκριματικών του Euro 2016 αναφέρθηκε ο Ορέ...

Καρνέζης: Μας πεισμώνει η τελευταία θέση, δε μας αξίζει

Στην άσχημη κατάσταση που βίωσε η Εθνική, έπειτα από τα άσχημα αποτελέσματα στον όμιλο των προκριματικών του Euro 2016 αναφέρθηκε ο Ορέστης Καρνέζης. Ο διεθνής γκολκίπερ, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου πριν το παιχνίδι με τα Νησιά Φερόε, τόνισε πως η τελευταία θέση δεν αξίζει στην ομάδα και άπαντες οφείλουν να ανακάμψουν. 

Παράλληλα, δήλωσε πως ο πλαστικός χλοοτάπητας δεν πρέπει να επηρεάσει τον ίδιο και τους συμπαίκτες του, ενώ αναφέρθηκε και στις δυσκολίες του ταξιδιού της αποστολής.

Αναλυτικά: 

«Πάντα θέλουμε να νικάμε και συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Δεν είναι οι καλύτερες συνθήκες, αλλά δεν παίζουμε πρώτη φορά σε πλαστικό χορτάρι, είχε συμβεί και στη Λιθουανία. Είμαστε επαγγελματίες και αύριο πρέπει να νικήσουμε. Μόνο αυτό μπορούμε να πούμε. 

Μας πεισμώνει η τελευταία θέση, δεν μας αξίζει. Ξέρουμε τις δυνατότητές μας. Αδικούμε εμάς και την ομάδα. Χάσαμε ματς που δεν έπρεπε. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να μην χάσουμε τώρα και στα υπόλοιπα παιχνίδια» 

Για την διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες: «Aν δείτε που παίζουν οι παίκτες των δυο ομάδων, δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης. Είμαστε προβληματισμένοι, στεναχωρημένοι, διότι εμείς φαινόμαστε. Δε μας αρέσει αυτή η κατάσταση. Νιώσαμε και ντροπή ορισμένες φορές. Δε νικάει η φανέλα, αλλά εμείς μέσα στο γήπεδο. Πληρώσαμε που δεν ήμασταν καλοί. Τώρα, τρέχουμε να προλάβουμε».

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση