GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα τρία σενάρια για τις εξελίξεις στις Βρυξέλλες...

Theodore Katsanevas Τρία είναι τα σενάρια που διαφαίνονται στον ορίζοντα. Σύμφωνα με το πρώτο, ο Αλέξης θα υποχωρήσει, θα κάνει μια πελώρ...

Theodore Katsanevas

Τρία είναι τα σενάρια που διαφαίνονται στον ορίζοντα. Σύμφωνα με το πρώτο, ο Αλέξης θα υποχωρήσει, θα κάνει μια πελώρια κολοτούμπα και θα συνεχίσει να κυβερνά με μικρές εσωκομματικές διαρροές, μέχρι να ανατραπεί και να εξαφανιστεί για πάντα ο ΣΥΡΙΖΑ από το πολιτικό προσκήνιο, σε ένα - δύο χρόνια το πολύ.

Σύμφωνα με το δεύτερο σενάριο, ο Αλέξης θα κάνει την κολοτούμπα, θα αποχωρίσει μεγάλο μέρος του ΣΥΡΙΖΑ και ειδικότερα η αριστερή πλατφόρμα και θα σχηματιστεί κυβέρνηση ευρωραγιάδων με συμμετοχή ΝΔ.,ΠΑΣΟΚ, Ποταμιού. Μιας τέτοια κυβέρνηση πολύ σύντομα θα συντριβεί από την κατολίσθηση της χώρας στα Τάρταρα και την ισχυροποίηση μιας πραγματικά αντιμνημονιακής και αντι-ευρωραγιάδικης αντιπολίτευσης.

Κατά το τρίτο ηρωίκό σενάριο, ο Αλέξης δε θα κάνει κολοτούμπα. Θα οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές ή σε δημοψήφισμα, σε έξοδο από το καταστροφικό μνημονιακό ευρώ, σε συγκροτημένη μετάβαση στο εθνικό μας νόμισμα και σε πορεία ανάτασης της χώρας. Στο τρίτο ελπιδοφόρο σενάριο προσβλέπουμε και ελπίζουμε. Έτσι κι' αλιώς, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα εκτός απο τις αλυσσίδες μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση