GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Πάτωσε» η ΕΡΤ στην πρεμιέρα της!

Μετά από δύο χρόνια η ΕΡΤ επέστρεψε και μάλιστα με μεγάλη συναυλία να διοργανώνεται στο προαύλιο του Μεγάρου της Αγίας Παρασκευής, όμως, ...

Μετά από δύο χρόνια η ΕΡΤ επέστρεψε και μάλιστα με μεγάλη συναυλία να διοργανώνεται στο προαύλιο του Μεγάρου της Αγίας Παρασκευής, όμως, σύμφωνα με το  ραβασάκι της AGB, οι τηλεθεατές δε συγκινήθηκαν.
Έτσι προχθες Πέμπτη στο γενικό σύνολο, η μεν ΕΡΤ1 έκανε 7,3%, ενώ στο νεανικό κοινό ήταν τρεις μονάδες πιο κάτω, δηλαδή στο 4,3%, η δε ΕΡΤ2 συγκέντρωσε 1,1% και 0,7% αντίστοιχα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι την Τετάρτη, μία ημέρα πριν η ΝΕΡΙΤ είχε κάνει 8,5% στο γενικό σύνολο και 6,5% στο νεανικό κοινό.
Αναλυτικότερα, στις 6 το πρωί, κατά τη διάρκεια του εθνικού ύμνου και του πρώτου σήματος τις πρωινές ώρες, το 21,7% έβλεπε ΕΡΤ, αλλά για τις επόμενες έξι ώρες μέχρι τις 12 το μεσημέρι τα νούμερα κυμάνθηκαν γύρω στο 10%.
Στο διάστημα 12.00-15.00 έπεσαν σε μονοψήφια, ενώ από τις 15:00 έως τις 18:30 έγιναν πάλι διψήφια. Τέλος, το κεντρικό δελτίο των 21:00 σημείωσε τηλεθέαση 6%.
Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου αθροιστικά η τηλεθέαση της ΝΕΡΙΤ ήταν 7,4%, ενώ την τελευταία του Μαΐου 5,5%.
Πάντως τα νούμερα ήταν σαφώς χαμηλότερα από τα αντίστοιχα των τριών καναλιών της ΕΡΤ κατά την τελευταία εβδομάδα πριν πέσει το μαύρο στις 11 Ιουνίου 2013. Τότε η αθροιστική τηλεθέαση των ΕΤ1, ΝΕΤ κι ΕΤ3 άγγιζε το 13,5%.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση