GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπακογιάννη: Θα κάνουν τους ήρωες για μια εβδομάδα και μετά…

«Θα κάνουν τα ηρωικά για μία εβδομάδα και μετά θα αρχίσει ο πόνος. Δεν μπορούν να παίζουν με το μέλλον των Ελλήνων», δήλωσε σήμερα το πρωί η...

Μπακογιάννη: Θα κάνουν τους ήρωες για μια εβδομάδα και μετά…

«Θα κάνουν τα ηρωικά για μία εβδομάδα και μετά θα αρχίσει ο πόνος. Δεν μπορούν να παίζουν με το μέλλον των Ελλήνων», δήλωσε σήμερα το πρωί η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη.

Η κ. Μπακογιάννη, μιλώντας το πρωί στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, εξέφρασε μεταξύ άλλων την έντονη ανησυχία της για την απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε δημοψήφισμα και συνέχισε:
«Η πατρίδα μας μένει από την 1η Ιουλίου χωρίς το προστατευτικό δίχτυ ασφαλείας», τόνισε η κα. Μπακογιάννη αναφερόμενη στο τέλος του προγράμματος.

Ο Τσίπρας, έχει καταφέρει να σπάσει πλήρως την εμπιστοσύνη μεταξύ Ευρωπαίων και Ελλήνων. Βάζει την Ελλάδα σε τεράστιο κίνδυνο εξόδου από την ζώνη του ευρώ. Η ΝΔ δεν θα επιτρέψει την έξοδο της χώρας από το ευρώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση