GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μηλιός: Δεν είναι η συντέλεια του κόσμου αν καθυστερήσει η δόση του ΔΝΤ

«Δεν είναι η συντέλεια του κόσμου είναι μια διαδικασία που επιταχύνει τα πράγματα. Χρεοστάσιο σημαίνει ότι η χώρα καθυστερεί τις πληρωμές, δ...

Μηλιός: Δεν είναι η συντέλεια του κόσμου αν καθυστερήσει η δόση του ΔΝΤ

«Δεν είναι η συντέλεια του κόσμου είναι μια διαδικασία που επιταχύνει τα πράγματα. Χρεοστάσιο σημαίνει ότι η χώρα καθυστερεί τις πληρωμές, διότι επιδιώκει μια συμφωνία που να είναι συμβατή με την πολιτική της», υποστήριξε το μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, ο Γιάννης Μηλιός σε ενημερωτική εκπομπή του Mega.

Παράλληλα, ο κ.Μηλιός σχετικά με τις κινήσεις του ΔΝΤ σε περίπτωση μη πληρωμής των δόσεων, ανέφερε πως «όταν συμβαίνει ένα πιστωτικό γεγονός, όταν έχουμε χρεοστάσιο ανοίγει η διαδικασία αναδιάρθρωσης του χρέους» και πρόσθεσε: «ελπίζω ότι δεν θα φτάσουμε μέχρι εκεί και θα υπάρξει μια επωφελής, για τους εργαζόμενους, για την κοινωνική πλειοψηφία, συμφωνία».

Τέλος, ο κ.Μηλιός εκτίμησε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος η ΕΚΤ να κόψει τον ELA, αν δεν πληρωθούν οι δανειστές. Οι ευρωπαϊκές τράπεζες είναι μέρος του ευρωσυστήματος, είπε και πρόσθεσε «κανείς δεν πυροβολεί τα πόδια του».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση