GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Τομ Φορντ παραδέχεται ότι ήταν... ναρκισσιστής

Ο Τομ Φορντ μπορεί να χρησιμοποιεί το μυαλό του για τις συγκλονιστικές διαφημιστικές εκστρατείες και να τοποθετείται με άνεση πάνω σε ο...

Ο Τομ Φορντ παραδέχεται ότι ήταν...  ναρκισσιστής

Ο Τομ Φορντ μπορεί να χρησιμοποιεί το μυαλό του για τις συγκλονιστικές διαφημιστικές εκστρατείες και να τοποθετείται με άνεση πάνω σε οποιοδήποτε θέμα, αλλά τελευταία εντυπωσίασε με την ειλικρινή του εξομολόγηση όταν αποκάλυψε ότι έκανε μέχρι και πέντε φορές μπάνιο την ημέρα και περιποιόνταν την εμφάνισή του σχολαστικά, φθάνοντας στα όρια ψύχωσης.

Φαίνεται ότι τη μανία του για την εξωτερική του εικόνα την άλλαξε η πατρότητα και ο γιος του Τζακ, ηλικίας 2,5 ετών.

«Όταν σηκώθηκα σήμερα το πρωί επρόκειτο να φροντίσω τα γένια μου, γιατί ήξερα ότι έχω να δώσω αυτήν την συνέντευξη και είχα ανάγκη να δείχνουν ωραία. Είναι αρκετά γκρι και κατά διαστήματα τα καλύπτω με την ειδική αντρική βαφή για γενειάδα, αλλά δεν είχα καν την ενέργεια να το κάνω» δήλωσε στην Evening Standard.

«Αυτό είναι ένα παλιό, βρώμικο κοστούμι. Κυριολεκτικά μόλις σηκωθώ παίρνω το κοστούμι από το προηγούμενο βράδυ και το φοράω. Μερικές φορές έχω άλλη "στολή" έτοιμη, τζιν παντελόνι, πουκάμισο τζιν κι ένα σακάκι - και αυτό είναι μία από τις επιλογές που έχω. Συνήθιζα να κάνω μεγαλύτερη προσπάθεια το πρωί, αλλά δεν το κάνω πια» δήλωσε.

Και δεν είναι μόνο η προσέγγισή του στην εξωτερική εμφάνιση που έχει αλλάξει. Έχει κόψει το ποτό και έχει να πάει στο γυμναστήριο για περισσότερο από δύο χρόνια. Ο Φορντ έχει επίσης υιοθετήσει μια πιο χαλαρή προσέγγιση στο περιβάλλον του.

«Το σπίτι μας είναι γεμάτο από πλαστικά παιχνίδια» γέλασε. «Δεν μπορώ να το πιστέψω! Θέλω να πω, συνήθιζα να χρησιμοποιώ μόνο διακοσμητικά. Το σπίτι μας ήταν άψογο. Νομίζω ότι για κάποιους γκέι άνδρες, τα σπίτια τους γίνονται τα παιδιά τους. Αυτή ήταν και η δική μου περίπτωση,απλώς εμένα δεν με πολυνοιάζει πια. Δεν θα τόλεγε κανείς και χοιροστάσιο αλλά δεν είναι τόσο άψογο», και το ίδιο ισχύει και για τον χώρο εργασίας του. «Ποτέ δεν θα άφηνα χαρτιά πάνω στο γραφείο μου, αν ήξερα ότι θα ερχόταν ένας δημοσιογράφος. Θα έπρεπε να υπάρχουν περισσότερα λουλούδια και ο χώρος να μυρίζει άρωμα. Αλλά πλέον απλά ούτε αυτό με νοιάζει».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση