GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δωρεάν προπονήσεις σε αθλήματα για τους μαθητές του Πειραιά

Το 1ο Piraeus Sports Camp που απευθύνεται σε παιδιά δημοτικών σχολείων, διοργανώνει δωρεάν ο Δήμος Πειραιά με την υποστήριξη της ΠΑΕ Ο...

Δωρεάν προπονήσεις σε αθλήματα για τους μαθητές του Πειραιά
Το 1ο Piraeus Sports Camp που απευθύνεται σε παιδιά δημοτικών σχολείων, διοργανώνει δωρεάν ο Δήμος Πειραιά με την υποστήριξη της ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Εκατοντάδες παιδιά από τα δημοτικά σχολεία του Πειραιά, θα έχουν την ευκαιρία για τέσσερις εβδομάδες και σε τέσσερις δημοτικές κοινότητες της πόλης, να μάθουν δωρεάν τα μυστικά του ποδοσφαίρου, του μπάσκετ, του βόλεϊ, του ποδοσφαίρου σάλας, του μπάντμιντον. Το πρόγραμμα έχει πέντε προπονητικές ενότητες.
Παράλληλα με τις αθλητικές δραστηριότητες, θα υπάρχουν θεωρητικά μαθήματα για τα αθλήματα, για την διατροφή, την υγιεινή, την ιστορία της πόλης του Πειραιά αλλά και του Ολυμπιακού.
Στα τέσσερα κλειστά γυμναστήρια και στα γήπεδα στα Βοτσαλάκια, θα υπάρξουν και επισκέψεις σπουδαίων αθλητών όλων των αθλημάτων με στόχο να μιλήσουν και να ευαισθητοποιήσουν περισσότερο τα παιδιά.
Στις παροχές που θα δοθούν στα παιδιά είναι και μια φανέλα του Ολυμπιακού αλλά και ελαφρύ γεύμα, φρούτο και φυσικά δίπλωμα συμμετοχής.
"Σήμερα είναι ακόμα μια ευχάριστη ημέρα, γιατί είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε τα αθλητικά camps τα οποία απευθύνονται σε παιδιά των δημοτικών σχολείων, είναι δωρεάν, δεν υπάρχει οικονομική επιβάρυνση για τις οικογένειές τους και αφορούν σε αρκετά αθλήματα", δήλωσε ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης. Πρόσθεσε ότι τα αθλητικά camps διοργανώνονται σε συνεργασία με την ΠΑΕ Ολυμπιακός, διαφορετικά, όπως ανέφερε δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί το σχετικό πρόγραμμα.
Ο δήμαρχος Πειραιά είπε ότι η πόλη θα πρέπει να διεκδικήσει την Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2021 και να καταθέσει τον πρώτο φάκελο μέχρι τέλος Οκτωβρίου 2015.
"Ο χρόνος είναι λίγος, αλλά για εμάς που έχουμε μάθει να δουλεύουμε γρήγορα και για τους συνεργάτες μου, μπορούμε να τα καταφέρουμε" τόνισε ο κ.Μώραλης.
Οι χώροι που θα διεξαχθούν τα αθλητικά camps είναι οι εξής:
Ακτή Ξαβερίου- Κλειστό Γυμναστήριο Π. Σαλπέας
Καμίνια-Κλειστό Γυμναστήριο 15ου Δημοτικού Σχολείο (Μουτσοπούλου και Υμμητού)
Καστέλλα- Κλειστό Γυμναστήριο 2ου Λυκείου (Τζαβέλα)
Μαυρομιχάλη-Κλειστό Γυμναστήριο 3ου Λυκείου
Γήπεδα, παραλία Βοτσαλάκια
Περίοδοι Camp:
Α: 22-26 Ιουνίου
Β: 29 Ιουνίου-3 Ιουλίου
Γ: 6-10 Ιουλίου
Δ: 13-17 Ιουλίου


Ώρες Camp:

08:30-08:45 Προσέλευση Παιδιών
09:00-13:30 Δραστηριότητες
14:00-14:15 Αναχώρηση παιδιών

Εγγραφές:

Κάθε παιδί μπορεί να δηλώσει συμμετοχή σε μια μόνο περίοδο. Για την εγγραφή (δωρεάν) χρειάζεται ο κηδεμόνας να προσκομίσει Λογαριασμό ΔΕΗ ή ΟΤΕ. Ο κηδεμόνας πρέπει να υπογράψει πως υπάρχει γνωμάτευση ιατρού για την υγεία του παιδιού.

Τα σημεία εγγραφών (Καθημερινά 10:00-14:00 έως και 3 ημέρες πριν από την ημερομηνία έναρξης της περιόδου)

Α' Δημοτική Κοινότητα -Λ. Χατζηκυριακού 89 και Κλεισόβης -Τηλ: 2104599957

Β' Δημοτική Κοινότητα - Δραγάτση 1Α - Τηλ: 2104220064

Δ' Δημοτική Κοινότητα-Σπυρίδωνος, Πρώην Στρατόπεδο Παπαδογιωργή- Τηλ: 2104827026

Ε' Δημοτική Κοινότητα-Καλλέργη 142-Τηλ: 2104622589

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση