Press24.gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

"Θέλετε στήριξη; Εδώ είμαστε, να βοηθήσουμε όπου μπορούμε"

Share it:

«Αυτό που συμβαίνει σήμερα, δεν είναι προσπάθεια. Με τον τρόπο που διεξάγεται, εν πάση περιπτώσει, είναι επιζήμια η τακτική αυτή διότι δεν έχει τα εχέγγυα της σοβαρότητας» εκτίμησε μιλώντας στο Μέγκα για τη διαπραγμάτευση της κυβέρνησης με τους θεσμούς, ο βουλευτής της ΝΔ Νίκος Δένδιας.
Ανέφερε επίσης ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προσφέρει μεγάλη βοήθεια στην κυβέρνηση «στον βαθμό που μας έχει ζητηθεί. Λέμε ευθέως στην κυβέρνηση να καταλήξει σε συμφωνία. Δεν λέμε ότι είναι "προδότες", "μερκελιστές", "δοσίλογοι". Αντιθέτως, λέμε: "Θέλετε στήριξη; Εδώ είμαστε, να βοηθήσουμε όπου μπορούμε"».
Ο κ. Δένδιας εκτίμησε: «Είμαστε σε τόσο κρίσιμο σημείο που δεν χρειάζονται τακτικισμοί» και επισήμανε: «Έτσι κι αλλιώς η πολιτική γενιά μας πρέπει να φέρει στην πλάτη της το βάρος, να σώσει τη χώρα από κει που μπλέξαμε (...)».
Απαντώντας στην ερώτηση αν η ΝΔ μπορεί να μετατραπεί σε ΠΑΣΟΚ εξαιτίας της δημοσκοπικής συρρίκνωσής της, επισήμανε: «Έχω πει καθαρά ότι η ΝΔ αντιμετωπίζει έναν κίνδυνο. Αν δεν τον δει ξεκάθαρα, δεν ξεδιαλύνει στο εσωτερικό της τι θέλει να πει στην ελληνική κοινωνία, δεν κάνει την αυτοκριτική της, δεν εξηγήσει τι έγινε στραβά και δεν επαναδιατυπώσει πρόταση συνολικά προς την κοινωνία, αλλά αντίθετα πορεύεται με μια λογική απλής δικαίωσης, θα έχουμε θέμα. Νομίζω ότι αυτή η πορεία δεν οδηγεί κάπου και πάντως οι μετρήσεις μέχρι στιγμής, δυστυχώς, αυτό δείχνουν».
Είπε ακόμα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «αλλιώς θα υπολόγιζε κάθε θέμα αν είχε μια ισχυρή αντιπολίτευση απέναντί του, η οποία θ' άρχισε να τον προσεγγίζει δημοσκοπικά, κι αλλιώς με την αίσθηση πως αν κατέλθει ξανά στο εκλογικό σώμα θα διευρύνει τη διαφορά του από τη ΝΔ (...)».
Τέλος ο βουλευτής της ΝΔ υποστήριξε: «Όταν χάνει τις εκλογές ένα κόμμα εξουσίας πρέπει να μπαίνει σε εσωκομματικό διάλογο, σοβαρό, βαθύτατο, με αποφασιστική αρμοδιότητα. Τώρα κάνουμε συνδιασκέψεις που δεν έχουν αποφασιστική αρμοδιότητα. Για μένα δεν γίνεται έτσι. Η ζωή θα δείξει ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο. Ελπίζω να μην το δείξει ως μεταθανάτια αυτοψία, διότι και το ΠΑΣΟΚ αν γυρίσει πίσω στην ιστορία του, πιθανόν θα βρει σημεία στα οποία θα μπορούσε να ανακόψει την πορεία που έχει και δεν το έπραξε. Ελπίζω να μην συμβεί το ίδιο και σε εμάς».
Share it:
Reactions:

Εσωτερική πολιτική

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση