GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το πτώμα λαθρεπιβάτη αεροπλάνου έπεσε στη στέγη κτιρίου στο Λονδίνο

Η βρετανική αστυνομία ερευνά δημοσιογραφικές πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες το πτώμα ενός άνδρα που βρέθηκε στη στέγη ενός κτιρίου ...

Το πτώμα λαθρεπιβάτη αεροπλάνου έπεσε στη στέγη κτιρίου στο Λονδίνο

Η βρετανική αστυνομία ερευνά δημοσιογραφικές πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες το πτώμα ενός άνδρα που βρέθηκε στη στέγη ενός κτιρίου στο νοτιοδυτικό Λονδίνο, ανήκε σε λαθρεπιβάτη που έπεσε από το σύστημα προσγείωσης αεροπλάνου που ετοιμαζόταν να προσγειωθεί, προερχόμενο από τη Νότια Αφρική.

Το πτώμα του άνδρα βρέθηκε χθες το πρωί στη στέγη ενός κτιρίου γραφείων στο Ρίτσμοντ. Λίγο νωρίτερα, ένας άλλος άνδρας είχε βρεθεί αναίσθητος στο σύστημα προσγείωσης ενός αεροπλάνου της British Airways που είχε μόλις φθάσει στο αεροδρόμιο Χίθροου από το Γιοχάνεσμπουργκ. Διακομίστηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

"Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να συνδέει τον θάνατο με τον εντοπισμό ενός λαθρεπιβάτη στο σύστημα προσγείωσης ενός αεροπλάνου στο αεροδρόμιο του Χίθροου", ανέφερε σε δήλωσή της η αστυνομία. "Ωστόσο είναι ένα στοιχείο προς έρευνα για την ταυτοποίηση του αποθανόντος και των συνθηκών θανάτου του".

Η British Airways ανέφερε σε σύντομη ανακοίνωσή της πως συνεργάζεται με την αστυνομία και τις αρχές στο Γιοχάνεσμπουργκ προκειμένου "να προσδιοριστούν τα γεγονότα γύρω απ' αυτή την πολύ σπάνια κατάσταση". 

Και άλλες φορές έχουν βρεθεί πτώματα στον δρόμο στις περιοχές του Ρίτσμοντ και του Κιου στο Λονδίνο, που βρίσκονται ακριβώς κάτω από το σημείο στο οποίο πολλά αεροσκάφη κατεβάζουν το σύστημα προσγείωσής τους καθώς προσεγγίζουν στο Χίθροου.

Ειδικοί λένε πως είναι μηδαμινές οι πιθανότητες ένας άνθρωπος να αποφύγει είτε να συνθλιβεί από τους τροχούς καθώς μαζεύονται κατά την απογείωση είτε να πεθάνει από το κρύο στη διάρκεια της πτήσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση