GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τώρα που αρχίζει να κατακάθεται ο κουρνιαχτός...

Panagiotis Louskos Τωρα που αρχίζει να κατακάθεται λίγο ο κουρνιαχτός ....και ειμαστε ολοι πιο ψυχραιμοι ας δούμε ολη την εικόνα του ΦΡ...


Τωρα που αρχίζει να κατακάθεται λίγο ο κουρνιαχτός ....και ειμαστε ολοι πιο ψυχραιμοι ας δούμε ολη την εικόνα του ΦΡΕΝΟΚΟΜΕΙΟΥ Η ΕΛΛΑΣ .....
- Η χωρα με την κοινοβουλευτική πλειοψηφία ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ- ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ...οδηγείται άρον άρον σε ενα δημοψήφισμα σε μια βδομάδα .
- Το ερώτημα στο οποίο θα κληθούμε ν απαντήσουμε με ΝΑΙ η ΟΧΙ ...εχει ηδη ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ....
- Το μοναδικο κείμενο συμφωνίας που υπάρχει αυτην την στιγμή πάνω στο τραπέζι ...ειναι αυτο της κυβέρνησης των 8.5 δις που φέρνει την υπογραφή του πρωθυπουργού .
- Αυτο το κείμενο ομωςδεν τίθεται στην κρίση του Ελλληνικου Λαού . Ειναι απαγορευμένος καρπός .
- Η εξαγγελία του δημοψηφίσματος δημιουργεί ηδη εξελίξεις αρνητικές για την χωρα στα θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης .
- Η χωρα απο την ΤΡΙΤΗ βρισκεται εκτός προγράμματος χωρις καμία χρηματοδοτική κάλυψη .

Ας σκεφτούμε οτι βρισκόμαστε την άλλη Δευτερα το πρωι , με οποίο αποτέλεσμα θελει ο καθένας , ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ , μ αυτα τα δεδομένα ???????

Επειδη πιστεύω για τον ευαυτο μου οτι ειμαι ακόμη έκτος του ΦΡΕΝΟΚΟΜΕΙΟΥ ....σκέφτομαι με τον απλο κανόνα : οι πολιτικες επιλογές κρίνονται απο το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ....και οχι απο τις ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ.....μέχρι στιγμής βλεπω δυο μονο ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ :

1) Ηδη δρομολογούνται οι πρώιμες διαδικασίες ΕΞΟΔΟΥ της χώρας μας απο το ευρώ .....και το χειρότερο αναπτύσσεται και καλιεργηται αυτη η άποψη στην κοινή γνώμη των Ευρωπαϊκών Λαών .

2) Σταμάτησαν ως δια μαγείας οι διαφοροποιήσεις στο εσωτερικο του ΣΥΡΙΖΑ , απο το ΛΟΜΠΙ της ΔΡΑΧΜΗΣ , γιατι πιστεύει οτι ηδη η ηγεσία υιοθέτησε την άποψη της .

Άρα οι χθεσινές μεγαλοστομίες περί Αξιοπρέπειας , γενναιότητας και ολα τα φλιναφηματα .....ειναι ο φερετζές του ΔΟΓΜΑΤΟΣ : ΣΩΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ....ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΘΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ .
ΣΩΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΧΑΣΜΟ .......

Δικαιούμαι με βάση αυτα μια ΕΡΩΤΗΣΗ :
- Τι σχεση εχουν ΟΛΑ αυτα με ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ????????
Οι απάντησεις δικές μας.......

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση