GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θεοδωράκης: Ο Γιούνκερ με διαβεβαίωσε ότι δεν μιλάνε για μείωση κατώτατων συντάξεων - ΒΙΝΤΕΟ

«Ο Γιούνκερ είναι φίλος της Ελλάδας», δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, αναφερόμενος στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχ...

Θεοδωράκης: Ο Γιούνκερ με διαβεβαίωσε ότι δεν μιλάνε για μείωση κατώτατων συντάξεων - ΒΙΝΤΕΟ

«Ο Γιούνκερ είναι φίλος της Ελλάδας», δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, αναφερόμενος στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, με τον Έλληνα Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, πριν από λίγη ώρα και συμπλήρωσε ότι του αποκάλυψε σχέδιο ανάπτυξης για την Ελλάδα, 35 δις. ευρώ.

Παράλληλα, ο κ. Θεοδωράκης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, πρόσθεσε ότι ο Γιούνκερ τον διαβεβαίωσε ότι μέσα στις προτάσεις των δανειστών προς την ελληνική πλευρά, δεν περιλαμβάνεται μείωση των κατώτατων συντάξεων.

Σχολιάζοντας τους χειρισμούς της κυβέρνησης, ο Σταύρος Θεοδωράκης, επισήμανε ότι δεν είναι μυστικό  πως για κάποιους ανθρώπους που βρίσκονται μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχει η επιλογή της χρεοκοπίας και της επιστροφής στη δραχμή.

Τέλος, ο επικεφαλής του Ποταμιού, σημείωσε ότι όταν είχε προεκλεχτεί από τον ελληνικό λαό, ο Αλέξης Τσίπρας, υπήρχε μεγάλος ενθουσιασμός προς το πρόσωπο του, από την Ευρώπη, ενώ τώρα όπως υπογράμμισε υπάρχει απογοήτευση και απουσία εμπιστοσύνης.

 

Δείτε το βίντεο από τον Ant1

2 σχόλια

  1. Τα ίδια λέγανε και οι δοσιλογοι στην κατοχή "οι Γερμανοί είναι φίλοι μας ".....!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυξηση προτινε ο κολογερος και οι δικοι μας εδω δεν θελουν.
    Αντε ρε θωδορακη ξεφτιλα προδοτη.αντε να πας στο σεμιναριο του δντ αργησες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση