GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σταθάκης: Εφικτή μία συμφωνία σύντομα

Πεπεισμένος ότι θα μπορούσε να επιτευχθεί σχετικά σύντομα μια συμφωνία μεταξύ της Ελλάδας και των πιστωτών της εμφανίσθηκε ο υπουργός Οι...


Πεπεισμένος ότι θα μπορούσε να επιτευχθεί σχετικά σύντομα μια συμφωνία μεταξύ της Ελλάδας και των πιστωτών της εμφανίσθηκε ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης μιλώντας στην τηλεόραση του Bloomberg.
Ο υπουργός Οικονομίας περιέγραψε τις περικοπές στις συντάξεις και την μεταρρύθμιση στον ΦΠΑ ως τα βασικά εμπόδια στις τρέχουσες συζητήσεις ωστόσο εξέφρασε την άποψη πως θα μπορούσε να υπάρξει συμφωνία σχετικά σύντομα.
Ο ίδιος εκτίμησε ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα ακολουθήσουν την απόφαση της κυβέρνησης, ενώ εκτίμησε πως οι πρόωρες εκλογές δεν θα έδιναν λύση στα υφιστάμενα προβλήματα.
Τέλος, ο υπουργός Οικονομίας σημείωσε πως ο ελληνικός τραπεζικός τομέας δεν αντιμετωπίζει πραγματικά προβλήματα, ενώ σχετικά με το εάν η χώρα θα είναι συνεπής στις εξωτερικές της υποχρεώσεις είπε πως η Ελλάδα θα συνεχίσει να εξυπηρετεί το χρέος της όσο αυτό είναι εκ των πραγμάτων εφικτό.



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση