GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λοβέρδος από Ηράκλειο: «Το πείραμα Τσίπρα τελείωσε!»

Το Ηράκλειο επισκέφθηκε σήμερα ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατική Παράταξη, Βουλευτής Β’ Αθηνών, Ανδρέας Λοβέρδος. Ο υποψήφιος...

Το Ηράκλειο επισκέφθηκε σήμερα ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατική Παράταξη, Βουλευτής Β’ Αθηνών, Ανδρέας Λοβέρδος.
Ο υποψήφιος για την προεδρεία του ΠΑΣΟΚ στις εσωκομματικές εκλογές της ερχόμενης Κυριακής, μίλησε το απόγευμα της Τρίτης σε ανοιχτή συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στo Πολύκεντρο Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου.

Ο κ. Λοβέρδος ανέλυσε το όραμά του για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στο κόμμα προκειμένου να ανακτήσει την εμπιστοσύνη του κόσμου και να ανεβάσει την εκλογική του επιρροή.


Νωρίτερα ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σε δηλώσεις του, τόνισε ότι το πείραμα Τσίπρα τελείωσε, καθώς είτε θα αναγκαστεί να ψηφίσει και να εφαρμόσει ένα νέο μνημόνιο – συμφωνία με τους εταίρους, είτε θα οδηγήσει τη χώρα στα βράχια, ενώ εξέφρασε τον φόβο ότι η χώρα βρίσκεται ένα βήμα πριν το Grexit, ένα βήμα πριν την έξοδο της από την Ευρωζώνη.

Παράλληλα ο κ. Λοβέρδος ξεκαθάρισε ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να ψηφίσει ενδεχόμενη συμφωνία αν και όταν φέρει ο πρωθυπουργός στη Βουλή, μόνο στην περίπτωση που θα είναι στο πλαίσιο ή καλύτερη από το email Χαρδουβέλη, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να αναλάβει την ευθύνη να ψηφίσει μια χειρότερη συμφωνία από το email Χαρδούβελη» και πρόσθεσε «να αναλάβει την ευθύνη ο ΣΥΡΙΖΑ, που οδήγησε τη χώρα σε εκλογές για κάτι καλύτερο από αυτό που ίσχυε μέχρι χθες».

Αξίζει να σημειωθεί ότι κ. Λοβέρδος κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο νησί, είχε σειρά και άτυπων επαφών, με φορείς και κομματικά στελέχη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση