GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νίνης: Όσο υπάρχουν ελπίδες μαθηματικά θα διεκδικούμε τη νίκη

Στόχος της Εθνικής θα είναι η νίκη σε κάθε παιχνίδι της στα προκριματικά του Euro 2016 όσο υπάρχουν ελπίδες μαθηματικά για να πάρει τ...

Νίνης: Όσο υπάρχουν ελπίδες μαθηματικά θα διεκδικούμε τη νίκη
Στόχος της Εθνικής θα είναι η νίκη σε κάθε παιχνίδι της στα προκριματικά του Euro 2016 όσο υπάρχουν ελπίδες μαθηματικά για να πάρει την πρόκριση.

Αυτό επεσήμανε ο Σωτήρης Νίνης σε δηλώσεις του στο πλαίσιο της προπόνησης της ομάδας για τον αγώνα του Σαββάτου με τα Νησιά Φερόε.

"Κάθε παιχνίδι είναι και ένας τελικός για εμάς. Όσο υπάρχουν ελπίδες, μαθηματικά, θα διεκδικούμε τη νίκη σε κάθε ματς, με στόχο -φυσικά- να πάρουμε την πρόκριση", τόνισε ο διεθνής μέσος ο οποίος φόρεσε σήμερα και πάλι τα γαλανόλευκα μετά από περίπου ενάμιση χρόνο.

Ο Ταξιάρχης Φούντας, ο οποίος κλήθηκε στην Εθνική ομάδα για πρώτη φορά, δήλωσε πρόθυμος να βοηθήσει όποτε του ζητηθεί...

"Είναι κάτι πολύ μεγάλο να σε βλέπει ο προπονητής στα παιχνίδια της ομάδας σου. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στην Εθνική όποτε εκείνος το ζητήσει", υποστήριξε.

Στη σημερινή προπόνηση ο Σέρχιο Μαρκαριάν έβγαλε το... λάδι στους διεθνείς. Η συνολική της διάρκεια ήταν περίπου δύο ώρες με αρκετές ασκήσεις στην τακτική, την κυκλοφορία της μπάλας και την ανάπτυξη από τα άκρα.

Ακολούθησε και δίτερμα στο μισό γήπεδο με τους παίκτες να δείχνουν -καθ' όλη τη διάρκεια της- μεγάλη διάθεση. Για τον λόγο αυτό και ο ομοσπονδιακός τεχνικός έδωσε συγχαρητήρια στους διεθνείς για την προσπάθειά τους.

Φυσικά, όπως είναι λογικό, ακόμη δεν έχει καταλήξει στην 11άδα για το παιχνίδι του Σαββάτου. Ωστόσο βάσει και των όσων έδειξε στο δίτερμα, φαίνεται στην άμυνα να έχει ξεχωρίσει τους ποδοσφαιριστές που θα επιλέξει να ξεκινήσει το ματς.

Ο Καρνέζης αναμένεται να είναι ο βασικός τερματοφύλακας. Στο κέντρο της άμυνας οι Μανωλάς και Παπασταθόπουλος και στα άκρα οι Σταφυλίδης και Τοροσίδης.

Αύριο είναι προγραμματισμένη διπλή προπόνηση για την Εθνική.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση