GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μόνο... τρία λάθη ο Ολυμπιακός στην πρώτη μάχη με τον Παναθηναϊκό!

Σχεδόν αψεγάδιαστος ήταν –ως προς την κατηγορία των λαθών- ο Ολυμπιακός στο πρώτο ματς της σειράς με τον Παναθηναϊκό. Οι ερυθρόλευκοι υ...

Μόνο... τρία λάθη ο Ολυμπιακός στην πρώτη μάχη με τον Παναθηναϊκό! Σχεδόν αψεγάδιαστος ήταν –ως προς την κατηγορία των λαθών- ο Ολυμπιακός στο πρώτο ματς της σειράς με τον Παναθηναϊκό. Οι ερυθρόλευκοι υπέπεσαν σε μόλις τρία και έτσι έκαναν ρεκόρ στην φετινή Α1 και σε σύνολο 202 αγώνων. 

Προηγούμενη καλύτερη επίδοση ήταν αυτή του Ρεθύμνου, που στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής στην κανονική διάρκεια είχε τέσσερα. 

Ωστόσο, αυτό το ρεκόρ έχει και ιστορικό χαρακτήρα, ως προς τους τελικούς του πρωταθλήματος απ’ το 1992 μέχρι και σήμερα. Οι Πειραιώτες ανέβηκαν στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου, ισοφαρίζοντας τα τρία λάθη που είχε κάνει ο Παναθηναϊκός στο 5ο μας της σειράς την σεζόν 1998-99 απέναντι στον Ολυμπιακό. 

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση