GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ στον κόσμο του ράγκμπι από τον θάνατο του Τζέρι Κόλινς

Σοκ στην παγκόσμια κοινότητα του ράγκμπι έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του Τζέρι Κόλινς και της συζύγου του σε τροχαίο. Ο 34χρον...

Σοκ στον κόσμο του ράγκμπι από τον θάνατο του Τζέρι Κόλινς

Σοκ στην παγκόσμια κοινότητα του ράγκμπι έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του Τζέρι Κόλινς και της συζύγου του σε τροχαίο. Ο 34χρονος ήταν διεθνής με τους «All Blacks», δηλαδή την Εθνική της Νέας Ζηλανδίας, μια από τις καλύτερες ομάδες του αθλήματος στον πλανήτη. 

Ο Κόλινς βρήκε τραγικό θάνατο σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στη Νότιο Γαλλία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε σταθμεύσει λόγω τεχνικού προβλήματος το όχημά του στην άκρη του δρόμου, όταν αυτό παρασύρθηκε από λεωφορείο.

Από το αυτοκίνητο, που μετατράπηκε σε άμορφη μάζα, ανασύρθηκε νεκρή και η σύζυγός του Κόλινς, ενώ τραυματίστηκε σοβαρά η ελάχιστων μηνών κόρη τους.

Ο Τζέρι Κόλινς είχε υπογράψει πρόσφατα συμβόλαιο με ομάδα της δεύτερης κατηγορίας στην Γαλλία. Πιο πριν αγωνίστηκε στην Ιαπωνία με τα χρώματα της Γιαμάχα Χουμπίλο.

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για τον θάνατό του έχουν εκδώσει τόσο η ομοσπονδία ράγκμπι της Νέας Ζηλανδίας, όσο και οι ομάδες στις οποίες υπήρξε παίκτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση