GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καθαρίστε το σκόρδο χωρίς να... βάλετε χέρι!

Το σκόρδο είναι ένα από τα πιο βασικά συστατικά σε διάφορες κουζίνες του κόσμου. Παράλληλα, οι ειδικοί εκθειάζουν τις θεραπευτικές ...

Καθαρίστε το σκόρδο χωρίς να... βάλετε χέρι!
Το σκόρδο είναι ένα από τα πιο βασικά συστατικά σε διάφορες κουζίνες του κόσμου.
Παράλληλα, οι ειδικοί εκθειάζουν τις θεραπευτικές ιδιότητές του και τα οφέλη που προσφέρει στην υγεία, κάτι που κάνει ακόμη πιο… επιτακτική τη χρήση του στη μαγειρική!
Ωστόσο, όσοι ασχολούνται με το καθημερινό μαγείρεμα στην κουζίνα, θα γνωρίζουν πολύ καλά ότι η αφαίρεση της εξωτερικής, πολύ λεπτής –σα χαρτί- επιφάνειάς του μπορεί να πάρει αρκετή ώρα.
Εκτός κι αν γνωρίζει κανείς το μυστικό, για τον πιο απλό και γρήγορο τρόπο για το ξεφλούδισμα του σκόρδου…
Ένα νέο βίντεο που ανέβηκε στη διαδικτυακή πλατφόρμα Diply αποκαλύπτει τον πιο απλό και γρήγορο τρόπο, με τον οποίο ο μάγειρας μπορεί να γλιτώσει και από την ενοχλητική μυρωδιά που «μένει» για αρκετές ώρες μετά στα χέρια από το καθάρισμα του σκόρδου.
Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα γυάλινο βαζάκι, ένα κεφάλι σκόρδο και… δυνατό κούνημα για περίπου 30 δευτερόλεπτα!
Καλή σας όρεξη!
Ευεργετικές ιδιότητες του σκόρδου:
Το σκόρδο περιέχει βιταμίνη C, B6 και άλλα αντιοξειδωτικά, ενώ έρευνες έχουν δείξει ότι μπορεί να αποδειχθεί αποτελεσματικό για τη μείωση της χοληστερόλης, του κοινού κρυολογήματος και της υψηλής αρτηριακής πίεσης.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση