GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ντομπρόβσκις: Η Ευρωζώνη πρέπει να είναι έτοιμη για κάθε σενάριο σχετικά με την Ελλάδα

Η Ευρωζώνη πρέπει να είναι έτοιμη για κάθε σενάριο σχετικά με την Ελλάδα, δήλωσε ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Βάλντις Ντομπρόβσκι...

Ντομπρόβσκις: Η Ευρωζώνη πρέπει να είναι έτοιμη για κάθε σενάριο σχετικά με την Ελλάδα

Η Ευρωζώνη πρέπει να είναι έτοιμη για κάθε σενάριο σχετικά με την Ελλάδα, δήλωσε ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Βάλντις Ντομπρόβσκις, σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται στο σημερινό φύλλο της ισπανικής εφημερίδας El Mundo, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters.

Ο Ντομπρόβσκις σημείωσε την απογοήτευσή του μετά τη διακοπή το Σαββατοκύριακο του τελευταίου γύρου των συζητήσεων μεταξύ της Ελλάδας και των πιστωτών της.

«Λέγαμε πάντοτε ότι θα εξετάζαμε εναλλακτικούς τρόπους για τις μεταρρυθμίσεις που αναμένονταν με βάση το πρόγραμμα διάσωσης, εφόσον αυτοί έχουν πραγματική αξία», δήλωσε ο Ντομπρόβσκις, προσθέτοντας: «Ταυτόχρονα, τα κράτη - μέλη είναι για ευνόητο λόγο ανήσυχα και πρέπει να εγγυηθούμε ότι η Ευρωζώνη είναι προετοιμασμένη για κάθε σενάριο σχετικά με την Ελλάδα».

Ο Ντομπρόβσκις πρόσθεσε ότι η Ελλάδα χρειάζεται τώρα μία σαφή και αξιόπιστη στρατηγική για το πώς θα ανακτήσει τη σταθερότητα στον προϋπολογισμό και την ανάπτυξη. «Η μπάλα είναι σαφέστατα στο γήπεδο της ελληνικής κυβέρνησης», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση