GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ιστορία γράφεται όπως θέλει ο νικητής...

Από τον  Στέργιο Σμυρλή. Η ιστορία γράφεται όπως θέλει ο νικητής. Οι γενοκτονίες ξεχάστηκαν!!! Ο 21ος Αιώνας θα είναι ο αιών της αποκτήνω...

Από τον Στέργιο Σμυρλή.

Η ιστορία γράφεται όπως θέλει ο νικητής.
Οι γενοκτονίες ξεχάστηκαν!!!
Ο 21ος Αιώνας θα είναι ο αιών της αποκτήνωσης του ανθρώπου, όπου το χρήμα θα είναι το μοναδικό κριτήριο λήψεως αποφάσεων.
Το σύστημα θα προσπαθήσει να διαλύσει και την Ελλάδα, να πολτοποιήσει λαούς, να καταργήσει πανανθρώπινες αξίες, αλλά αμφιβάλλω αν θα μπορέσει ποτέ να νικήσει τον Ελληνισμό.
Το υπέρτατο αγαθό του ανθρώπου είναι η «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» και αυτό καλούμεθα να υπερασπίσουμε.
Θα ήθελα να είμαι παρών όταν η υπέρτατη συμπαντική δικαιοσύνη θα δικάσει και θα καταδικάσει τους υπαίτιους για τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, τους οποίους πολλοί γνωρίζουν, αλλά λίγοι τους κατονομάζουν και ακόμη λιγότεροι τους πολεμούν.
Για τους σκεπτόμενους Έλληνες δεν υπάρχει «δεν γνωρίζω», η ιστορία και ο πολιτισμός τους δεν τους το επιτρέπουν.
Οι αξιολύπητοι Λαθρομετανάστες είναι αυτοί που, αφού φανατισθούν καταλλήλως κατά των αλλοθρήσκων, θα χρησιμοποιηθούν σαν το εργαλείο μίσους και καταστροφής.
Ήδη καταβάλλεται προσπάθεια από υγειά σκεπτομένους πατριώτες, να ενημερωθούν οι Λαθρομετανάστες για τον αναγκαστικό εκπατρισμό που υπέστησαν, για την κλοπή της περιουσίας τους από τις δυνάμεις της ΝΠΤ και το ρόλο που καλούνται να παίξουν θυσιαζόμενοι για τον αιμοβόρο Αλλάχ που έφτιαξε η ΝΠΤ και όχι αυτόν που διδάσκει το Κοράνι.
Ομάδα νομικών και άλλων κινείται για διεθνή καταγγελία της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, Πολιτικών Ηγεσιών, του ΝΑΤΟ για εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητος.
Και εσύ μπορείς…

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση