GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλλαγή στις ημερομηνίες διεξαγωγής εξετάσεων πιστοποίησης μαθητών στις ΤΠΕ

Μετατέθηκαν οι ημερομηνίες διεξαγωγής των εξετάσεων πιστοποίησης σε ικανότητες Τεχνολογίας Πληροφορίας και Επικοινωνιών. Συγκεκριμένα, ...

Αλλαγή στις ημερομηνίες διεξαγωγής εξετάσεων πιστοποίησης μαθητών στις ΤΠΕ

Μετατέθηκαν οι ημερομηνίες διεξαγωγής των εξετάσεων πιστοποίησης σε ικανότητες Τεχνολογίας Πληροφορίας και Επικοινωνιών. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με νεώτερη ανακοίνωση, το χρονικό διάστημα διεξαγωγής πιστοποιήσεων ξεκινά από την 27/06/2015 και ολοκληρώνεται την 05/07/2015. 

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν σε Πάτρα, Λάρισα, Σέρρες, Ηράκλειο, Ρέθυμνο. Οι ενδιαφερόμενοι μαθητές μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις μέχρι και 15 Ιουνίου. Αρχικά, κάθε ενδιαφερόμενος μαθητής θα πρέπει να αποκτήσει κωδικούς πρόσβασης στο σύστημα αιτήσεων, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα: 

Στον κόμβο http://com2cert.cti.gr/ θα πρέπει να επιλέξει το μενού εγγραφή – εγγραφή στο σύστημα αιτήσεων. Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να βρουν οι ενδιαφερόμενοι στο σχετικό έγγραφο. 

Σε περίπτωση που το πλήθος των αιτήσεων υπερβαίνει τις διαθέσιμες θέσεις στα ΚΕΠΙΣ-ΤΠΕ, θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονική κλήρωση. Όσοι μαθητές έχουν κληρωθεί, θα δουν στο μενού Αίτηση Πιστοποίησης το μήνυμα επιβεβαίωσης πρόσβασής τους στις εξετάσεις και τα στοιχεία του προγράμματος πιστοποίησης, δηλαδή τον προσωπικό τους κωδικό συμμετοχής στις εξετάσεις, τα στοιχεία διεύθυνσης του ΚΕΠΙΣ-ΤΠΕ στο οποίο θα πρέπει να μεταβούν, καθώς και την ημέρα και ώρα διεξαγωγής της εξέτασης. Η επιβεβαίωση συμμετοχής θα είναι διαθέσιμη από την 19/06/2015. 

Σημειώνουμε ότι η πιστοποίηση απευθύνεται σε μαθητές που τελειώνουν την Γ Γυμνασίου. Πληροφορίες μπορούν να αντλήσουν οι ενδιαφερόμενοι και από το δικτυακό τόπο του έργου. 

Καλόγηρος Βασίλειος

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση