GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καμμένος: Σκληρά μέτρα, αλλά στο πλαίσιο της λαϊκής εντολής

Σε έντονο ύφος ήταν η τοποθέτηση του Πάνου Καμμένου στη Βουλή αναφορικά με τις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους, με τον πρόεδρο των Αν...

Καμμένος: Σκληρά μέτρα, αλλά στο πλαίσιο της λαϊκής εντολής

Σε έντονο ύφος ήταν η τοποθέτηση του Πάνου Καμμένου στη Βουλή αναφορικά με τις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους, με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων να έχει έντονες στιχομυθίες με βουλευτές της ΝΔ.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων υποστήριξε πως η πρόταση της κυβέρνησης δεν αποτελεί νέο μνημόνιο, αλλά αντίθετα σηματοδοτεί την απελευθέρωση της Ελλάδας από τα μνημόνια, ενώ παραδέχθηκε πως σε αυτήν περιλαμβάνονται και σημεία που διαμορφώθηκαν μετά από διαπραγμάτευση και με πολύ κόπο, “σκληρά μέτρα”, όπως ανέφερε, όμως βρίσκονται και αυτά εντός των ορίων της λαϊκής εντολής της κυβέρνησης και τόνισε πως η πρόταση πρέπει να στηριχθεί από όλους, να γίνει από πρόταση της κυβέρνησης, εθνική πρόταση.

"Εμείς στηρίζουμε την κυβέρνηση αυτή μέχρι να επιτελεστεί η λαϊκή εντολή που έδωσε ο ελληνικός λαός. Δεν θα φύγουμε ούτε ένα σίγμα από τα όρια που έθεσε. Η συμφωνία θα έχει μια εθνική γραμμή που θα λέει τέλος στην εξαθλίωση του λαού, στη λιτότητα, για να πάρουμε το μέλλον στα χέρια μας. Δεν θα φύγουμε ούτε ένα σίγμα από αυτά τα όρια", διεμήνυσε.

Τα αίματα άναψαν πάντως όταν ο Πάνος Καμμένος αναφέρθηκε στα πεπραγμένα της προηγούμενης κυβέρνησης, κάνοντας λόγο για νομοσχέδια που έρχονταν έτοιμα από τους δανειστές. Οι αντιδράσεις από την πτέρυγα των βουλευτών της ΝΔ ήταν έντονες, με τη φωνή του Άδωνι Γεωργιάδη να ακούγεται πιο δυνατά από όλες και τον υπουργό Άμυνας να σχολιάζει, με μία χειρονομία: “Στα τέσσερα εσείς, στα τέσσερα...”.

Στη δευτερολογία του. ο κ. Καμμένος παρατήρησε ότι ο Αντώνης Σαμαράς ήταν μία κατά και μία υπέρ του μνημονίου, και τελικά μετέτρεψε το κόμμα του σε συνιστώσα του ΠΑΣΟΚ, ενώ τουλάχιστον το ΠΑΣΟΚ ήταν συνεπές στην πολιτική του Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος στη συνέχεια το εγκατέλειψε, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Απευθυνόμενος στους βουλευτές του Ποταμιού, ο κ. Καμμένος αναρωτήθηκε "ποιόν λέτε ακροδεξιό; Είμαι εγώ ακροδεξιός; Είναι οι βουλευτές των ΑΝΕΛ"; Και συνέχισε: "Ακροδεξιοί είναι αυτοί που ήταν συνεργάτες του Παπαντωνίου και του Σημίτη, ανοίξτε το διαδίκτυο, βάλτε "Παπαντωνίου Θεοδωράκης", "Σημίτης Θεοδωράκης" και θα βρείτε εκατοντάδες φωτογραφίες".

Σχολιάζοντας την αναφορά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ περί του αν η κυβέρνηση έχει τη δεδηλωμένη, ο κ. Καμμένος σημείωσε: "Καταθέστε τώρα πρόταση μομφής να δούμε ποιός έχει τη δεδηλωμένη" και συμπλήρωσε ότι "προσέξτε γιατί πολλές φορές τα αιτήματα για εκλογές γίνονται δεκτά".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση