GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πότε κυκλοφορεί γυμνή η Κατερίνα Καραβάτου...

Η Κατερίνα Καραβάτου μίλησε στο περιοδικό HELLO! για τη ζωή της, την οικογένειά της και την εικόνα της. έχοντας μπει πλέον στη δεκαετ...


Η Κατερίνα Καραβάτου μίλησε στο περιοδικό HELLO! για τη ζωή της, την οικογένειά της και την εικόνα της. έχοντας μπει πλέον στη δεκαετία των 40.
Πώς είδες τη Μαρία Μπεκατώρου στην εκπομπή; Καταρχάς, θέλησες να την παρακολουθήσεις;
Δεν έχω δει ολόκληρη εκπομπή, αλλά αποσπάσματα. Η Μαρία είναι ένας άνθρωπος πολύ αγαπητός και σε μένα και στον Κρατερό. Οι δυο τους έχουν συνεργαστεί στο «Your Face Sounds Familiar», εγώ τη γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια κι έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Δεν μπορώ να μπω στη διαδικασία του άκρατου ανταγωνισμού, του «Θα σε φάω και θα με φας», διότι δεν είναι του χαρακτήρα μου. Προσπαθούμε να κρατηθούμε όσο το δυνατόν καλύτερα στα νέα δεδομένα.
Πριν από λίγες μέρες, η Ναταλία Γερμανού δέχτηκε έναν «πόλεμο», μια επίθεση για το γεγονός ότι αποφάσισε να φωτογραφηθεί με μαγιό στα 50 της. Είναι απαγορευτικό να φωτογραφίζεται μια γυναίκα στα 50 της με μαγιό;
Όχι, δεν είναι απαγορευτικό, ο καθένας κάνει αυτό που θέλει, ανάλογα με τη φάση που βρίσκεται. Για παράδειγμα, εγώ δε φωτογραφίζομαι με μαγιό και στη συγκεκριμένη φωτογράφιση, για την οποία κάνουμε τη συνέντευξη, φόρεσα ένα μαγιό που θεώρησα ότι μπορούσα να βάλω. Δεν έχω καμιά μεγάλη ιδέα για το σώμα μου, ότι δηλαδή είμαι μοντέλο, γιατί δεν είμαι, νομίζω ότι έχω ένα κανονικό, καλό σώμα, μέχρι εκεί. Είναι η πρώτη φορά που το κάνω. Ο καθένας μέχρι εκεί που μπορεί και αντέχει. Είναι θέμα προσωπικής απόφασης και δεν έχω πρόβλημα να βλέπω γυναίκες που αισθάνονται καλά με τον εαυτό τους να το κάνουν! Είμαι υπέρ αυτού.
Η γυναικεία ματαιοδοξία παίζει ρόλο σ' αυτό;
Αν μιλήσουμε με τηλεοπτικούς όρους, δε θεωρώ ότι υπάρχει κάποιος άνθρωπος που κάνει αυτή τη δουλειά και δεν έχει ματαιοδοξία. Όμως, δεν το βλέπω ως γυναικεία ματαιοδοξία. Βλέπω ότι σε κάποιον άνθρωπο γίνεται μια πρόταση, κι αν γουστάρει, το κάνει!
Νιώθεις περισσότερο απελευθερωμένη τώρα, στα 40 σου;
Σε κάποια πράγματα ναι, σε άλλα όχι. Τα έχω βρει καλύτερα με τον εαυτό μου τα τελευταία χρόνια, μ' αρέσει που μεγαλώνω. Αισθάνομαι ομορφότερη απ' ό,τι πριν. Νομίζω ότι τώρα είμαι πιο ευτυχής απ' ότι πριν από δέκα χρόνια, γιατί μου τα έχει φέρει και η ζωή καλά. Είμαι ένας τυχερός άνθρωπος.
Πιο σέξι νιώθεις;
Όχι, δε νιώθω πιο σέξι, αισθάνομαι «εντάξει»!
Ντρέπεσαι να κυκλοφορήσεις γυμνή μπροστά στον Κρατερό;
Δεν ντρέπομαι καθόλου με τον Κρατερό, σε οτιδήποτε.
Ρουφάς την κοιλιά σου, για παράδειγμα, όταν είσαι γυμνή μπροστά του;
Όχι, δεν τα κάνω αυτά! Ο Κρατερός ξέρει πώς είμαι, δεν έχω πρόβλημα.
Είσαι πιο απελευθερωμένη να του ζητήσεις πράγματα στο ερωτικό πεδίο;
Δεν είχα πρόβλημα να ζητήσω οτιδήποτε από τον Κρατερό, ποτέ. Άρα, και σ' αυτό το κομμάτι. Έχουμε μια σχέση κανονική, δυο ανθρώπων οι οποίοι έχουν ερωτευθεί πάρα πολύ, έχουν κάνει πολλά πράγματα ήδη, αν και δεν είμαστε πολλά χρόνια μαζί. Αισθάνομαι πολύ άνετα μαζί του, σε οτιδήποτε.
Πριν από κάποιους μήνες βίωσες την απώλεια του πατέρα σου. Σου έχει περάσει από το μυαλό πως αν φύγει από τη ζωή και η μητέρα σου, ίσως αισθανθείς μετέωρη;
Αυτό δε θέλω ούτε να το σκέφτομαι.
Τι μαθαίνεις από την Αέλια;
Μου ξαναμαθαίνει τα πάντα! Καταρχάς, δεν ήξερα ότι υπάρχει αυτή η αγάπη μέσα μου, ότι υπάρχει σ' αυτό το βαθμό. Κι αυτή η αγάπη γιγαντώνεται μέρα με τη μέρα. Το κοριτσάκι αυτό μου μαθαίνει τη ζωή από την αρχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση