GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μέχρι το Λευκό Οίκο και τον Ομπάμα το θρίλερ της ελληνικής διαπραγμάτευσης

Πυρετώδεις διαπραγματεύσεις για την Ελλάδα, εδώ, στις Βρυξέλλες αλλά και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού! Ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠ...

Μέχρι το Λευκό Οίκο και τον Ομπάμα το θρίλερ της ελληνικής διαπραγμάτευσης

Πυρετώδεις διαπραγματεύσεις για την Ελλάδα, εδώ, στις Βρυξέλλες αλλά και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού! Ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Τζακ Λιου ενημέρωσε τους αξιωματούχους του Λευκού Οίκου για όλες τις παραμέτρους του ελληνικού ζητήματος, ενώ παρών στην σύσκεψη ήταν και ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η ενημέρωση του Ομπάμα για την πορεία των διαπραγματεύσεων Ελλάδας-πιστωτών έγινε τα μεσάνυχτα ώρα Ελλάδας, την ώρα που ο Αλέξης Τσίπρας και ο πρόεδρος της Κομισιόν Γιούνκερ συμπλήρωναν περίπου τρεις ώρες συζητήσεων στις Βρυξέλλες. 

Η συνάντηση έγινε κεκλεισμένων των θυρών αλλά δείχνει το ενδιαφέρον των ΗΠΑ για το ελληνικό ζήτημα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον αμερικανικό Τύπο, η Ουάσινγκτον αναμένεται να ζητήσει ακόμα μια φορά την εξεύρεση λύσης με συμβιβασμούς και από τις δυο πλευρές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση