GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στον αέρα και πάλι η ΕΡΤ

Στον τηλεοπτικό αέρα βρίσκεται και πάλι η ΕΡΤ μέσα από τη συχνότητα της ΝΕΡΙΤ από σήμερα το πρωί στις 6.00 δύο χρόνια μετά το μαύρο. ...

Στον αέρα και πάλι η ΕΡΤ
Στον τηλεοπτικό αέρα βρίσκεται και πάλι η ΕΡΤ μέσα από τη συχνότητα της ΝΕΡΙΤ από σήμερα το πρωί στις 6.00 δύο χρόνια μετά το μαύρο.
Το πρόγραμμα ξεκίνησε με την αλλαγή του λογότυπου από Ν σε ΕΡΤ1 και ταυτόχρονα προβλήθηκε βίντεο με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου (μια παράδοση που καταργήθηκε επί ΔΤ και ΝΕΡΙΤ).
Το νέο πρόγραμμα εγκαινιάστηκε με την πρωινή ενημερωτική εκπομπή στις 6 με παρουσιαστές τον Νίκο Αγγελίδη και τη Βασιλική Χαϊνά, δίδυμο που παρουσίαζε την αντίστοιχη εκπομπή στο ERTopen.
Στις 8 θα ακολουθεί η Μαριλένα Κατσίμη και ο Γιάννης Δάρρας που επιστρέφουν μετά από δύο χρόνια στην ΕΡΤ, ενώ στη ζώνη 10 με 12 παραμένει ο Φάνης Παπαθανασίου με παρτενέρ του πλέον τη Μάριον Μιχελιδάκη.
Τα δελτία ειδήσεων στις 12 και στις 3 θα εκφωνούν η Ντένια Σαρακίνη και ο Αντώνης Αλαφογιώργος ενώ στο δελτίο των 6 (από ωριαιό μετατρέπεται εφεξής σε ημίωρο) θα παραμείνει κατά πάσα πιθανότητα η Αντριάννα Παρασκευοπούλου. Από τη 1 εώς τις 3 συνεχίζει το «Μένουμε Ελλάδα», στη ζώνη 4-6 θα προβάλλεται νέο πολιτιστικό μαγκαζίνο - infotainment με τον Ανδρέα Ροδίτη και την Ελένη Χρονά ενώ από τις 8 έως τις 9 προστίθεται εκπομπή με διεθνείς ειδήσεις με την Μαρία Κονταξή και τον Παντελή Γκόνη. Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων μεταφέρεται στις 9 με παρουσιαστή τον επί σειρά ετών ανταποκριτή στη Μέση Ανατολή της ΕΡΤ, Πάνο Χαρίτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση