GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αίμα σκύλου θα βάψει τον Ήλιο στην Κίνα

Εικόνες βάναυσης κακοποίησης των ζώων δεν σταματούν να έρχονται από την Κίνα. Εν μέσω παγκόσμιας κατακραυγής διοργανώνεται και φέτος...

Αίμα σκύλου θα βάψει τον Ήλιο στην Κίνα
Εικόνες βάναυσης κακοποίησης των ζώων δεν σταματούν να έρχονται από την Κίνα. Εν μέσω παγκόσμιας κατακραυγής διοργανώνεται και φέτος το φεστιβάλ κρέατος σκύλου στις νοτιοδυτικές επαρχίες της χώρας.
Κάθε χρόνο, στο φεστιβάλ αυτό σφαγιάζονται περίπου 10.000 σκυλιά. Η αιματοβαμμένη γιορτή συνδέεται με τους εορτασμούς του θερινού ηλιοστασίου! Σύμφωνα με την κινεζική παράδοση, το κρέας σκύλου προστατεύει τον άνθρωπο από τη ζέστη του καλοκαιριού.
Περισσότεροι από 3.800.000 άνθρωποι υπολογίζεται ότι συμμετέχουν.
Στο πλαίσιο του φεστιβάλ πωλούνται χιλιάδες σκυλιά τα οποία στη συνέχεια σφαγιάζονται και μαγειρεύονται για να φαγωθούν. Οι συμμετέχοντες αναφέρουν ότι τα ζώα σκοτώνονται με "όχι βίαιο τρόπο".

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διοργανώνονται εκστρατείες για την κατάργηση του φεστιβάλ αυτού με το hashtag #StopYuLin2015.
Ενώ κάποιοι ακτιβιστές από όλο τον κόσμο πηγαίνουν στην Κίνα και αγοράζουν όσο περισσότερα σκυλιά μπορούν προκειμένου να τα σώσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση