GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπεργκ: "Από τον Παναθηναϊκό στην Εθνική"

Για την παρουσία του στην Εθνική ομάδα της Σουηδίας όσο καιρό βρίσκεται στον Παναθηναϊκό, αλλά και την συνεργασία του με τον Ζλάταν Ιμ...

Μπεργκ:
Για την παρουσία του στην Εθνική ομάδα της Σουηδίας όσο καιρό βρίσκεται στον Παναθηναϊκό, αλλά και την συνεργασία του με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς μίλησε ο Μάρκους Μπεργκ.

Ο Σουηδός επιθετικός αναμένεται να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα ενόψει του ματς με το Μαυροβούνιο και μίλησε στους δημοσιογράφους της χώρας του για την παρουσία του στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε: 

Για τις κλήσεις του στην Εθνική: «Από τότε που ήρθα στον Παναθηναϊκό ουσιαστικά είμαι σε όλες τις κλήσεις. Αν δεν είχα τον τραυματισμό και την ασθένειά μου φέτος, δεν θα έλειπα από καμία πιστεύω. Όταν ήμουν στο Αμβούργο, δεν ήμουν σε όλες τις κλήσεις αλλά τότε δεν ήμουν στο επίπεδο που έπρεπε για να βρίσκομαι εδώ.

Σε σύγκριση με τον Λάγκερμπακ είμαστε περισσότερο ενωμένοι, αλλά αυτό εξαρτάται κι από τους παίκτες. Ποια είναι η ποιότητα που είχαμε τότε και ποια είναι τώρα. Τώρα έχουμε κι αρκετούς τραυματισμούς και κάποιοι νέοι παίκτες έχουν μπει στην ομάδα. Είναι φυσιολογικό να υπάρχουν εναλλαγές στις αποστολές».

Για το αν υπήρξαν στιγμές που έπρεπε να έχει κληθεί στην Εθνική και δεν έγινε αυτό: «Όχι, δεν ένιωσα ποτέ κάτι τέτοιο».

Για τη συνεργασία που έχει με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: «Χρειαζόμαστε αρκετή κίνηση στην περιοχή, όταν θα περιμένουμε τη μπάλα. Είναι σημαντικό να καταφέρουμε να εκμεταλλευτούμε τα άκρα και να μην «κολλήσουμε» στον σφιχτό τους άξονα. Ο ρόλος μου θα είναι να τραβήξω τους αμυντικούς και να ανοίξω χώρους. Είναι σημαντικό να είμαστε όλοι έτοιμοι όταν ο Ζλάταν έχει τη μπάλα και να προσπαθήσουμε να του δώσουμε χώρο».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση