GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υπό κατάληψη ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών...

Κατάληψη πραγματοποίησαν στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών 50 περίπου δικηγόροι, μέλη της Εναλλακτικής Πρωτοβουλίας, και διέκοψαν την συνεδρί...

Κατάληψη πραγματοποίησαν στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών 50 περίπου δικηγόροι, μέλη της Εναλλακτικής Πρωτοβουλίας, και διέκοψαν την συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΣΑ, όπου επρόκειτο να συζητηθεί το θέμα του δημοψηφίσματος.
Η συνεδρίαση αφορούσε τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος, μετά και τη χθεσινή επιστολή της συντονιστικής επιτροπής των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος. Με αυτή με αποδέκτη τον υπουργό Εσωτερικών, ζητούσαν να τους αποσταλεί επικυρωμένο αντίγραφο της πρότασης των Θεσμών, επί της οποίας καλούνται οι Έλληνες πολίτες να τοποθετηθούν στη διαδικασία του δημοψηφίσματος της ερχόμενης Κυριακής. Το ζήτημα επρόκειτο να τεθεί στη σημερινό συνεδρίαση καθώς το αρμόδιο υπουργείο δεν απάντησε.
Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως από χθες έχει αναρτηθεί η πρόταση των Θεσμών μεταφρασμένη στην κεντρική ιστοσελίδα του υπουργείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση