GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μυστήριο με υπερπολυτελές σούπερ γιοτ που αγκυροβόλησε στα Χανιά

 Ένα εντυπωσιακό σούπερ γιοτ αγκυροβόλησε το πρωί του Σαββάτου στο λιμάνι της Σούδας και, αν και το υπερπολυτελές σκάφος βρίσκεται στο ...

Μυστήριο με υπερπολυτελές σούπερ γιοτ που αγκυροβόλησε στα Χανιά

 Ένα εντυπωσιακό σούπερ γιοτ αγκυροβόλησε το πρωί του Σαββάτου στο λιμάνι της Σούδας και, αν και το υπερπολυτελές σκάφος βρίσκεται στο αγκυροβόλειο του λιμανιού, δηλαδή σε αρκετή απόσταση από τον προβλήτα, η θέα του κόβει την ανάσα.

Πρόκειται για ένα γνωστό σε όσους "ψάχνουν" την πλωτή πολυτέλεια, σούπερ γιοτ "Blanka", που μπορεί να απολαύσουν μόνο διάσημοι και αρκετά πλούσιοι ανά τον κόσμο (και όσοι εργάζονται σε αυτό).

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr στο Blanca βρίσκονται συνολικά 18 ατομα, 11 επιβάτες και επταμελές πλήρωμα. Ανάμεσα στους επιβαίνοντες δεν "κρύβεται" κάποια διασημότητα αλλά ιδιαίτερα επιφανείς οικονομικά επιβάτες. 

Ωστόσο, οι κάτοικοι εξακολουθούν να αναρωτιούνται ποιός είναι άραγε αυτός που σήμερα απολαμβάνει την διαμονή του στο γιοτ, σε απόσταση αναπνοής από τα Χανιά.



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση