GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δ. Καμμένος: Είχα έντονη συζήτηση με τη Χρυσοβελώνη, όχι "επεισόδιο"

Ο βουλευτής Β' Πειραιώς των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Δημήτρης Καμμένος σε αποψινή του δήλωση “αναφορικά με τα σημερινά δημοσιεύματα τ...

Δ. Καμμένος: Είχα έντονη συζήτηση με τη Χρυσοβελώνη, όχι
Ο βουλευτής Β' Πειραιώς των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Δημήτρης Καμμένος σε αποψινή του δήλωση “αναφορικά με τα σημερινά δημοσιεύματα του Τύπου που αφορούν την ανάρτηση παραποιημένης φωτογραφίας του Άουσβιτς καθώς και επεισόδιο με την εκπρόσωπο Τύπου των ΑΝΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη” αναφέρει ότι:

“Η χρήση της φωτογραφίας του 'Αουσβιτς με αντικατάσταση της επιγραφής «arbeit macht frei» από τη φράση «Μένουμε Ευρώπη» υποδηλώνει αποκλειστικά και μόνο το οικονομικό και κοινωνικό «ολοκαύτωμα» που ζει ο ελληνικός λαός στο πλαίσιο υλοποίησης των μνημονίων από το 2010 μέχρι σήμερα. Ουδόλως η ανάρτηση αυτή σχετίζεται με οιαδήποτε απόπειρα ευτελισμού του Ολοκαυτώματος των Εβραίων, όπως πολύ εύκολα μπορεί να διαπιστώσει ο οποιοσδήποτε αναγνώστης.

Η συντριπτική πλειοψηφία των περιγραφών των δημοσιευμάτων στο αναφερόμενο μάλιστα ως «πρωτοφανές επεισόδιο» μεταξύ εμού και της κ. Χρυσοβελώνη ανήκουν σε μέγιστο βαθμό στη σφαίρα της φαντασίας και μόνο. Μια έντονη συζήτηση που ατυχώς έγινε δημόσια μεταφέρθηκε δυστυχώς πολλαπλώς παραποιημένη στα ΜΜΕ για λόγους προφανώς δημοσιότητας και μόνο. Σε κάθε περίπτωση καλούνται τα ΜΜΕ που παραποίησαν τα σχετικά πραγματικά γεγονότα να αποκαταστήσουν άμεσα την αλήθεια τιμώντας τη δημοσιογραφία και το ρόλο τους. Σε αντίθετη περίπτωση, είμαι υποχρεωμένος να προασπίσω το κύρος και την αξιοπρέπειά μου, καθώς και το κόμμα μου, προβαίνοντας σε όλες τις προσήκουσες νόμιμες ενέργειες ανά περίπτωση”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση