GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ΠΑΣΟΚ διέσωσε την κυβέρνηση για την ιθαγένεια. Καταψήφισαν οι ΑΝΕΛ...

Ενδοκυβερνητικούς τριγμούς προκαλεί το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια, καθώς οι ΑΝΕΛ καταψήφισαν τόσο επί της αρχής όσο και ορισμένα άρθρα ...

Ενδοκυβερνητικούς τριγμούς προκαλεί το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια, καθώς οι ΑΝΕΛ καταψήφισαν τόσο επί της αρχής όσο και ορισμένα άρθρα του νομοσχεδίου για την ιθαγένεια.
Το νομοσχέδιο ψηφίστηκε με τη θετική στάση του ΠΑΣΟΚ.
Πιο αναλυτικά, κατά την ολοκλήρωση της συζήτησης του νομοσχεδίου στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή ο εισηγητής των ΑΝΕΛ Νίκος Μαυραγάννης ξακαθάρισε ότι το κόμμα του καταψηφίζει επι της αρχής ,καθώς και τέσσερα συγκεκριμένα άρθρα.
Συγκεκριμένα, καταψήφισαν τα άρθρα 1 (αφορά τις προϋποθέσεις κάτω από τις οποίες δίνεται η ιθαγένεια – οι ΑΝΕΛ διαφωνούν στο να δίνεται όταν ένα παιδί γράφεται στην πρώτη δημοτικού), 7 και 8 (αφορούν εργασιακά δικαιώματα και εργασιακά επιδόματα, με το κόμμα του Πάνου Καμμένου να τονίζει ότι δεν μπορούν να δίνονται όταν δεν υπάρχει επιδοματική πολιτική για τους Ελληνες εργαζομένους), αλλά και το άρθρο 10, που αφορά τη δημιουργία ειδικής οικονομικής ζώνης.
Οι ΑΝΕΛ, θα πράξουν το ίδιο και όταν το νομοσχέδιο πάει στην Ολομέλεια της Βουλής, καθώς είχαν ζητήσει από την αναπληρώτρια υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου να κάνει αλλαγές στα άρθρα αυτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση