GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μίλησε με Γιασικεβίτσιους ο Παναθηναϊκός!

Στα μισά της σεζόν ήταν φήμη, τώρα είναι πραγματικότητα! Όπως μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Παναθηναϊκός ήρθε σε επαφή με τον Σαρούνας Για...

Μίλησε με Γιασικεβίτσιους ο Παναθηναϊκός!
Στα μισά της σεζόν ήταν φήμη, τώρα είναι πραγματικότητα! Όπως μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Παναθηναϊκός ήρθε σε επαφή με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, με τις δύο πλευρές να συζητούν μία ενδεχόμενη συνεργασία για τη σεζόν που έρχεται!

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό για το αν ο «Σάρας» θα αναλάβει πρώτος προπονητής στο «τριφύλλι» ή για το αν θα είναι μέλος του τεχνικού επιτελείου εφόσον αναλάβει το «τιμόνι» της ομάδας κάποιος άλλος. Πάντως, ο Λιθουανός, ο οποίος φέτος ήταν στο τεχνικό τιμ της Ζαλγκίρις, βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα για διακοπές και έτσι η προσέγγιση έγινε ακόμη πιο εύκολα.

Μάλιστα, το όνομα του Γιασικεβίτσιους είχε ακουστεί για τον Παναθηναϊκό στα μισά της φετινής σεζόν, ωστόσο ο ίδιος είχε αρνηθεί κατηγορηματικά τις συγκεκριμένες φήμες.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση