GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ. Αγκαλιές, συγκίνηση και αμηχανία...

Με μια ζεστή αγκαλιά υποδέχτηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος τη νέα πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, στην τελετή που οργανώθηκε στα γραφεία του...

Με μια ζεστή αγκαλιά υποδέχτηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος τη νέα πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, στην τελετή που οργανώθηκε στα γραφεία του κόμματος.
Ο απερχόμενος πρόεδρος έδειχνε απελευθερωμένος και χαλαρός, ενώ η διάδοχός του στην ηγεσία συγκινημένη.
Εμφανώς αμήχανος ήταν ο Ανδρέας Λοβέρδος, που την περισσότερη ώρα έμεινε με τα χέρια στην τσέπη. Αντίθετα, ευδιάθετος έδειχνε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.





Στην ομιλία του ο Ευάγγελος Βενιζέλος μίλησε για «ψέμματα» και για «κούφιες δημαγωγίες» του Αλέξη Τσίπρα και ευχήθηκε να έχει κάτι στο μυαλό του ο πρωθυπουργός.

Η Φώφη Γεννηματά επεσήμανε την ιστορική ευθύνη και υποχρέωση του πρωθυπουργού να διασφαλίσει την ισότιμη συμμετοχή και παραμονή της χώρας στην Ευρωζώνη. «Η διαπραγμάτευση είναι εθνική υπόθεση που ξεπερνά τον πρωθυπουργό κι ένα κόμμα» σημείωσε.

Παράλληλα, δεσμεύτηκε να πάρει άμεσα πρωτοβουλίες για τη συγκρότηση ενός σύγχρονου σοσιαλδημοκρατικού φορέα με διάλογο, χωρίς αλαζονεία, με τις υπόλοιπες δυνάμεις του χώρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση