GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτή η κυρία είναι Ελληνίδα βουλευτής;

Από το stoxasmos-politikh . Δεν βλέπω εκπομπές στα τηλεβίζια και έχω χάσει τα επεισόδια με το "ταγάρι και την Τασία από το "κ...

Από το stoxasmos-politikh.

Δεν βλέπω εκπομπές στα τηλεβίζια και έχω χάσει τα επεισόδια με το "ταγάρι και την Τασία από το "καφέ της Χαράς".
Βέβαια έχει την λαϊκή εντολή και από ότι μαθαίνω είναι από το 2012 βουλευτής, εκπρόσωπος της Αχαΐας στο ελληνικό κοινοβούλιο.
Στη δημοκρατία όλα επιτρέπονται και όλα έχουν τη δική τους εξήγηση. Βέβαια ο κάθε βουλευτής που εκλέγεται, σύμφωνα με το σύνταγμα, αντιπροσωπεύει και εκπροσωπεί όλο το έθνος (Οι Βουλευτές αντιπροσωπεύουν το έθνος και ψηφίζουν κατά συνείδηση (άρθρα 51 παρ. 2 και 60 Σ.), αλλά αυτό είναι μία άλλη ιστορία και δεν διδάσκεται οπουδήποτε αλλά σε τόπους που διδάσκεται και ανθεί η παιδεία.
Δεν είχα καμία όρεξη να ασχοληθώ με την εν λόγω κυρία βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά η ίδια μετά το ταγάρι (απ΄τη λαϊκή) και με το ΜΗΝ μασάτε (του Χριστόδουλου) περιχαρής επικαλέστηκε τον θεό και περιχαρής έγραψε στο tweet:



Στην ανάρτησή της συγκεκριμένα αναφέρει: "Χαχαχαχαχαχαχαχα........ Τι ακούω;;;
Τί διαβάζω;;;;Τι μαθαίνω;;;; Πακιστανός το τζόκερ;;;;;;; Υπάρχει θεός τελικά!!!!".
Είναι από τον ενθουσιασμό της όταν οργίαζαν οι φήμες ότι ο υπερτυχερός του τζόκερ, που κέρδισε 9,5 εκατομμύρια ευρώ φερόταν (από μία πλάκα του διαδικτύου) να είναι Πακιστανός και η τότε η Μαρία Κανελλοπούλου του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε περιχαρής και ... σφόδρα ενθουσιασμένη με την συγκεκριμένη πιθανότητα!

Είναι αλήθεια ότι τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούσαν κάποιες φήμες ότι ο μεγάλος νικητής της κλήρωσης της περασμένης Κυριακής, που κέρδισε περισσότερα από 9,5 εκατομμύρια ευρώ στο τζόκερ, ήταν Πακιστανός! Φήμες φυσικά ανεπιβεβαίωτες, αφού ακόμη ο υπερτυχερός δεν έχει εμφανιστεί. Ωστόσο, όπως είναι λογικό, η συγκεκριμένη πιθανότητα "ιντριγκάρει" και τα social media έχουν πάρει "φωτιά"! Άλλο αυτό και άλλο μία βουλευτής να τσιμπάει από φήμες και να εκτίθεται γελοιωδώς δημόσια και μάλιστα με άκομψο και προκλητικό τρόπο.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, έχει κάθε δικαίωμα να κάνει αναρτήσεις και να λέει ότι θέλει, είναι δημόσιο πρόσωπο και εκτίθεται σε δημόσια κριτική και γιατί όχι ακόμη και σε χλευασμό, όταν αυτά που λέει είναι ασύστολα ψεύδη και ανοησίες.

Πρέπει κάποτε σε αυτή τη χώρα να σοβαρευτούμε και να έχουμε καλύτερη κριτική άποψη στην επιλογή των αντιπροσώπων του έθνους και όχι από αναγνωρίσιμους από τηλεσκουπίδια των τηλεβίζιων και γενικά των ΜΜΕδων.

Για τα "Στοχαστικά Γονατογραφήματα"
Νάσος

ΥΣ: Ακολουθεί σχετικό άρθρο που καλό είναι να το δει και να πράξει αναλόγως η εν λόγω κυρία.
Καταρρίπτεται – Σοκ με τις προκλητικές δηλώσεις του Πακιστανού υπερτυχερού που κέρδισε 9εκ ευρώ στο Τζόκερ
In Fake news, Hoax by ΚΡΥΠΤΕΙΑ2 Ιουνίου 2015

Έχετε δει τα άρθρα για το ποιος μπορεί να είναι ο τυχερός του Τζόκερ; Ας πάρουμε μια γεύση.

Οργιάζουν οι φήμες τις τελευταίες ώρες πως ο μεγάλος νικητής του Τζόκερ είναι παράνομος μετανάστης από το Πακιστάν.
Αν οι φήμες αποδειχθούν αληθινές, εξέλιξη πολύ πιθανή λόγο και της τοποθεσίας του πρακτορείου στο οποίο παίχτηκε το «χρυσό» δελτίο, ίσως ο υπερτυχερός να αποδειχθεί άτυχος μέσα στην τύχη του και αυτό γιατί για να εισπράξει τα χρήματα από τον ΟΠΑΠ, θα πρέπει να προηγηθεί παρακράτηση φόρου ύψους 20% προς το Ελληνικό Δημόσιο, διαδικασία που απαιτεί την ύπαρξη ενεργού ΑΦΜ ή έστω νόμιμης άδειας εισόδου στη χώρα!
Έτσι αν ο ίδιος βρίσκεται στη χώρα χωρίς νόμιμη άδεια θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να μπορέσει ο ίδιος να εισπράξει τα χρήματα.
Το είδαμε στο arouraios.gr
Ας δούμε τώρα πως ξεκίνησαν οι φήμες και τι ισχυρίζονται.
22χρονος πακιστανός που βρίσκεται παράνομα στην χώρα ,βρισκόταν υπό μεγάλη πίεση λόγω των οικονομικών προβλημάτων τα οποία τον είχαν λυγίσει. Είχε πλέον αποφασίσει ότι δεν άντεχε άλλο και θα έβαζε τέλος στη ζώη του.
Όμως η ζωή είχε άλλα σχέδια γι’ αυτόν…
Ένα δελτίο του Τζόκερ ήταν αυτό που του άλλαξε γνώμη και τον… έσωσε.
Ένα τυχερό δελτίο που που χάρισε 9 εκαττομύρια ευρώ, ποσό πολύ μεγάλο και πολύτιμο για εκείνον, τη συγκεκριμένη στιγμή της ζωής του.
Οπως δήλωσε ο ίδιος στις εφημερίδες , “Με αυτά τα λεφτά θα μπορέσω να φέρω την οικογένεια μου στην Ελλάδα και να ζήσουμε πλουσιοπάροχα. Ο Αλλάχ μου έστειλε αυτό το δώρο!’
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Αλ Ζαουάχρι δήλωσε:
-”Δεν μου αρεσει η Ελλάδα, εδώ τρώνε χοιρινό και οι γυναίκες κυκλοφορούν πολύ γδυμένες. Χαίρομαι όμως που κέρδισα τόσα λεφτά και τωρα δεν θα έχω ανάγκη να ξαναδουλέψω στα φανάρια”
Το είδαμε σε ιστοσελίδες τύπου deite-to.com και press-news.gr
Σε κάτι τέτοιες ειδήσεις τα σχόλια δίνουν και παίρνουν φανερώνοντας το ανώτερο του πολιτισμού μας, αν θέλετε να κλάψετε ή να γελάσετε μην παραλείψετε να τα διαβάσετε.
Ας δούμε όμως τώρα γιατί η είδηση περί παράνομου Πακιστανού νικητή του τζόκερ δεν ευσταθεί.
Πρώτον, αν ο νικητής του Τζόκερ είναι παράνομος μετανάστης για να πάρει τα κέρδη χρειάζεται οπωσδήποτε άδεια παραμονής ή δημόσιο έγγραφο και αυτό φαντάζομαι θα το γνωρίζουν οι παράνομοι μετανάστες, οπότε για ποιο λόγο να πάνε να παίξουν;
Ο ΟΠΑΠ το ξεκαθαρίζει στην ιστοσελίδα του.
http://www.opap.gr/web/corporate.opap.gr/189
Δεύτερον, ο ΟΠΑΠ δεν δίνει τα στοιχεία των νικητών στη δημοσιότητα και τρίτον, σε ποιες εφημερίδες είδατε γραμμένα τα όσα το ανυπόστατο άρθρο ισχυρίζεται; Αν τις βρείτε πείτε το και σε εμένα.
Ας ξαναθυμηθούμε τι λέει το άρθρο.
Οπως δήλωσε ο ίδιος στις εφημερίδες , “Με αυτά τα λεφτά θα μπορέσω να φέρω την οικογένεια μου στην Ελλάδα και να ζήσουμε πλουσιοπάροχα. Ο Αλλάχ μου έστειλε αυτό το δώρο!’
Η φωτογραφία που υποτίθεται δείχνει τον τυχερό Πακιστανό δεν είναι καν από Ελλάδα, την συναντάμε πίσω στο 2012 στην Αγγλία όπου ο Farrakh Nizzar φυλακίστηκε καθώς προσπάθησε με απάτη να εισπράξει το ποσό του 1 εκατ. λιρών από τυχερό παιχνίδι.


ΠΗΓΗ
Με βάση τα παραπάνω λοιπόν ο τυχερός του Τζόκερ μπορεί να είναι Πακιστανός και να παραλάβει τα χρήματα αν είναι απολύτως νόμιμα στη χώρα μας αλλά οι ισχυρισμοί του άρθρου περί δηλώσεων παράνομου μετανάστη στις εφημερίδες κλπ. δεν μπορούν να χαρακτηριστούν ως αληθείς.
Γιώργος Ζ.

1 σχόλιο

  1. : Στην ΓΑΔΑ η Μπακογιάννη για διασπορά ψευδών ειδήσεων που αφορούσαν την εθνική οικονομία. Τι; Όχι;


    Στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, οδηγήθηκε πριν λίγη ώρα η βουλευτής της Νέα Δημοκρατίας και ηγετικό της στέλεχος Ντόρα Μπακογιάννη. Σύμφωνα με ασφαλείς δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο αρμόδιος εισαγγελέας εξέδωσε ένταλμα σύλληψης εναντίον της, με την κατηγορία της διασποράς ψευδών ειδήσεων που αφορούσαν την εθνική οικονομία.......

    Αυτή θα έπρεπε να είναι η είδηση της ημέρας, αλλά δυστυχώς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!

    Στην Ελληνική μπανανία, οδηγούνται στην δικαιοσύνη απλοί πολίτες που έκαναν την βλακεία να γράψουν στο τοίχο τους, στο facebook, ότι έρχεται χρεοκοπία και κλειστές τράπεζες, αλλά όταν οι "εκτιμήσεις" αυτές έρχονται από μεγάλα "πολιτικά τζάκια" της χώρας, είναι απλώς Δευτέρα,......

    Η κ. Μπακογιάννη προέβλεπε capital control από την παρασκευή μέχρι σήμερα και εκλογές την επόμενη εβδομάδα για να βγει κυβέρνηση εθνικής ενότητας. Το έλεγε μια κορυφαία πολιτικός την ίδια ώρα που το έλεγε και ο κ. Σόιμπλε, θυμίζουμε!

    Το θέμα στην χώρα δεν μπορεί να είναι οι συμφωνίες με τους δανειστές αποκλειστικά, όταν όλη η σαπίλα των τελευταίων δεκαετιών δεν γίνεται στόχος ανατροπής, αλλά αντίθετα μέρος της, την χρησιμοποιούμε μέχρι και και σήμερα ΆΛΛΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΆΚΙΑ ΈΧΟΥΝ ΑΚΌΜΑ ΚΑΝΝΑΒΟΎΡΙ ΚΑΙ ΤΡΏΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση