GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ολόκληρη καλλιέργεια με δενδρύλλια κάνναβης είχε μέσα στο σπίτι του

Δεκαεννέα δενδρύλλια κάνναβης καλλιεργούσε μέσα στο σπίτι του, με τη μέθοδο της υδροπονίας, ένας 48χρονος που συνελήφθη στο Ηράκλειο. ...

Ολόκληρη καλλιέργεια με δενδρύλλια κάνναβης είχε μέσα στο σπίτι του
Δεκαεννέα δενδρύλλια κάνναβης καλλιεργούσε μέσα στο σπίτι του, με τη μέθοδο της υδροπονίας, ένας 48χρονος που συνελήφθη στο Ηράκλειο. Ο 48 χρόνος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, οι οποίοι αφού πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του διαπίστωσαν ότι μέσα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο μέσα σ’ αυτό ήταν εγκατεστημένος εξοπλισμός καλλιέργειας φυτών κάνναβης με τη μέθοδο της υδροπονίας.

Κατά την έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εξοπλισμός εργαστηρίου καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης με τη μέθοδο της υδροπονίας (λαμπτήρες, ανεμιστήρες, υγραντήρες και πλήθος χημικών φαρμάκων και λιπασμάτων), δεκαεννιά δενδρύλλια υδροπονικής κάνναβης, στο στάδιο της ανάπτυξης ύψους μέχρι και 1,50 μέτρο, πέντε αυτοσχέδιες συσκευασίες συνολικού βάρους 317 γραμμαρίων κάνναβης, τρία αυτοσχέδια τσιγάρα που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη αναμεμιγμένη με καπνό, ζυγαριά ακριβείας.

Ακόμη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μηχανισμός εκκένωσης ηλεκτρικής ενέργειας, σπρέι πιπεριού, μεταλλική σιδερογροθιά και ξιφολόγχη.
Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.
Πηγή: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση