GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Πόρος ένας κοντινός αγαπημένος προορισμός

Συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, χορός, εκθέσεις ζωγραφικής και φωτογραφίας, εικαστικά, λογοτεχνικές βραδιές, είναι μόνο κάποιες από τ...

Ο Πόρος ένας κοντινός αγαπημένος προορισμός

Συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, χορός, εκθέσεις ζωγραφικής και φωτογραφίας, εικαστικά, λογοτεχνικές βραδιές, είναι μόνο κάποιες από τις εκδηλώσεις που περιλαμβάνει στην πολιτιστική παλέτα του ο Δήμος του Πόρου για αυτό το καλοκαίρι.

Όλες οι εκδηλώσεις θα είναι ανοικτές στους κατοίκους και τους τουρίστες του νησιού, οι οποίοι κατά τη διαμονή τους στο νησί θα απολαύσουν -μεταξύ άλλων- τον Θάνο Μικρούτσικο με την Αφροδίτη Μάνου, το ελληνικό συγκρότημα Apurimac, το θρυλικό rock and roll συγκρότημα The Last Drive, τους Δυσanatolia και πολλούς άλλους καλλιτέχνες.

Το νησί «αποτελεί έναν ιδανικό προορισμό σε κοντινή απόσταση από την Αθήνα, το κόστος των διακοπών στον Πόρο δεν είναι υψηλό, ενώ οι υπηρεσίες του νησιού είναι υψηλής ποιότητας», τόνισε, σε συνέντευξη Τύπου, ο δήμαρχος Πόρου Γιάννης Δημητριάδης και προσέθεσε: «Ο Δήμος Πόρου υλοποιεί από φέτος μια συνολική στρατηγική τουριστικής ανάπτυξης, με έμφαση στις εκδηλώσεις και τα πολιτιστικά δρώμενα, στον περιορισμό των αυτοκινήτων και την επαναφορά της τοπικής συγκοινωνίας με λέμβους και στην επέκταση της τουριστικής περιόδου με στόχευση στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού».

Από την πλευρά του, ο υπεύθυνος Τουρισμού του Δήμου, Δημήτρης Προκοπίου, έθεσε ως στόχο «ο Πόρος να γίνει ακόμα πιο γνωστός ως ιδανικός προορισμός διακοπών για τους Έλληνες, αλλά και για τους ξένους επισκέπτες» και σημείωσε: «Το νησί αποτελεί έναν μοναδικό παραδοσιακό οικισμό, που προσφέρει θαλάσσιο τουρισμό και θαλάσσια σπορ, βόλτες στο καταπληκτικό Λεμονοδάσος και αυθεντική ελληνική νυχτερινή ζωή».

«Στρατηγική μας για φέτος είναι η περιγραφή του τουριστικού μας προϊόντος, η προώθηση του Πόρου στην αγορά της Αθήνας, δίνοντας έμφαση στα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του Πόρου όπως η εγγύτητα στην Αθήνα, το φυσικό περιβάλλον, το γεγονός ότι είναι το μεγαλύτερο και ασφαλέστερο λιμάνι του Σαρωνικού, καθώς και το πλούσιο πολιτιστικό μας πρόγραμμα του 2015 που δίνουν στον Πόρο μεγάλη προστιθέμενη αξία σε σχέση με άλλους κοντινούς προορισμούς», προσέθεσε ο κ. Προκοπίου.

Έτσι, όσοι επισκέπτονται τον Πόρο θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν στις διακοπές τους και ξεχωριστές πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Για σχετικές πληροφορίες, μπορούν να απευθύνονται στο τηλ. 22983-20512.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση