GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Είναι επίσημο: "Πράσινος" και με τη βούλα ο Εσιέν!

Παίκτης του Παναθηναϊκού και τυπικά ο Μικαέλ Εσιέν! Λίγο μετά τις 22:30, ο Γκανέζος μέσος έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ και στη συνέχεια...

Είναι επίσημο:
Παίκτης του Παναθηναϊκού και τυπικά ο Μικαέλ Εσιέν! Λίγο μετά τις 22:30, ο Γκανέζος μέσος έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ και στη συνέχεια έβαλε την υπογραφή στο νέο του συμβόλαιο, που θα 'χει χρονική διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2017.

Ιδιαίτερα ευδιάθετος -όπως και χθες κατά την άφιξή του στην Ελλάδα- ο άλλοτε άσος των Τσέλσι, Ρεάλ Μαδρίτης και Μίλαν ολοκλήρωσε την μεταγραφή στο τριφύλλι κι αφού ξεκαθάρισε πως είναι «νικητής» και στοχεύει μόνο στην κατάκτηση τροπαίων, μίλησε για το πώς τον... κέρδισε ο Λεωνίδας Βόκολος και δεσμεύτηκε να ανταποδώσει στον κόσμο για την «πρωτόγνωρη και απίστευτη υποδοχή» που του επιφύλαξε χθες.

Ο Εσιέν θα περάσει την Τρίτη μια... βόλτα από το Κορωπί για να γνωρίσει συμπαίκτες και προπονητικό τιμ, ενώ στη συνέχεια θα αναχωρήσει (μέχρι να έρθει ξανά) απ' την χώρα μας. Έτσι, δεν θα μπορέσει να παρακολουθήσει από κοντά το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, στη Λεωφόρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση