GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ζουράρις: Θα τους πηδ...ουμε τους χρηματοσυμμορίτες

Την απόλυτη στήριξή του προς τον ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησε να εκφράσει ο Κώστας Ζουράρις, με μια ακραία δήλωση: «Θα ψηφίζω επ' αόριστον τις...

Ζουράρις: Θα τους πηδ...ουμε τους χρηματοσυμμορίτες

Την απόλυτη στήριξή του προς τον ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησε να εκφράσει ο Κώστας Ζουράρις, με μια ακραία δήλωση: «Θα ψηφίζω επ' αόριστον τις προτάσεις που θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ ακόμα και αν προτείνει την προσάρτηση της Μακεδονίας στα Σκόπια, στην Χιλή, στο Ανω Βολτά», είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, μιλώντας το πρωί του Σαββάτου σε εκπομπή του Mega. 

Δήλωση που προκάλεσε την αντίδραση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίνα Κασιμάτη, η οποία -ήταν και εκείνη παρούσα στην εκπομπή-, παρενέβη ξεκαθαρίζοντας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα πολύ πατριωτικό κόμμα».

Ο κ. Ζουράρις, ακολούθως, σχολιάζοντας την πρόταση των δανειστών για νέα συμφωνία, είπε: «Οι χρηματοσυμμορίτες προσπαθούν να δημιουργήσουν μια βορβορώδη ψωλεκτασία εις βάρος του ελληνικού λαού και θα τους πηδήξουμε εμείς»

2 σχόλια

  1. Τετοιους πολιτικους εξελεξες να σε αντιπροσωπευουν ελληνικε λαε, καλα να παθεις σε λιγο λοιπον !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σκύβουμε το κεφάλι μόνο στους νεκρούς μας.....

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση