GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Κρατερός Κατσούλης θέλει διακαώς δεύτερο παιδί

O Κρατερός Κατσούλης, το πρωί της Δευτέρας, ήταν καλεσμένος στο "Πρωινό" και μίλησε για την Κατερίνα Καραβάτου, την κόρη του ...

Ο Κρατερός Κατσούλης θέλει διακαώς δεύτερο παιδί

O Κρατερός Κατσούλης, το πρωί της Δευτέρας, ήταν καλεσμένος στο "Πρωινό" και μίλησε για την Κατερίνα Καραβάτου, την κόρη του Αέλια, και την επιθυμία για δεύτερο παιδί.

«Είμαι πολύ ερωτευμένος με την Αέλια. Είναι η ζωή μου» εξομολογήθηκε ο ηθοποιός.

Όταν ο Γιώργος Λιάγκας τον ρώτησε αν θέλουν δεύτερο παιδί στην οικογένεια, σχολίασε με χιούμορ, απευθυνόμενος (μέσω της κάμερας) στην Κατερίνα Καραβάτου:

«Θέλουμε δεύτερο παιδί και θα κάνουμε δεύτερο παιδί! Γιατί μας βλέπει η ενδιαφερόμενη αυτή τη στιγμή».

Μάλιστα, συνέχισε εξηγώντας:

«Το θέλω περισσότερο και από τη στιγμή που γεννήθηκε η Αέλια. [...] Όταν το έλεγα 7-8 μήνες μετά, που ακόμα θήλαζε η Αέλια, η Κατερίνα δεν μου απαντούσε καν. Της έλεγα να κάνουμε ένα παιδί και ήταν σαν να μην έφτανε ο ήχος στα αυτιά της. Εδώ και λίγο καιρό, το έχει αποδεχτεί. Είμαστε σε καλό δρόμο. Τώρα μένει να της βάλω μια τρικλοποδιά και να πέσει κάτω, γιατί δεν έχουμε και πολύ χρόνο!».

Στη συνέχεια, όταν ο Γιώργος Λιάγκας ζήτησε από τον Κρατερό Κατσούλη να διαλέξει την καλύτερη ανάμεσα στις τρεις παρουσιάστριες της πρωινής ζώνης του Σαββατοκύριακου, εκείνος είπε αρχικά, και πάλι με διάθεση χιούμορ:

«Καταρχήν δεν υπάρχει καλύτερη από την Κατερίνα. Να αρχίσουμε με αυτό είναι το σημαντικό γιατί καταλαβαίνεις ότι έχουμε ένα σπίτι και πρέπει να κάνουμε δεύτερο παιδί...», συνεχίζοντας: «Δεν θα έλεγα και κάτι άλλο έτσι κι αλλιώς, επειδή το πιστεύω. Από εκεί και πέρα, η Μαρία (Μπεκατώρου) μού είναι πολύ συμπαθής. Έχουμε συνεργαστεί και έχουμε περάσει πάρα πολύ όμορφα. Πολύ ειλικρινά το λέω ότι δεν έχω δει τις άλλες εκπομπές, γιατί δεν προλαβαίνω ούτε και μετά την εκπομπή μας. Ξέρω ότι η Μαρία είναι πολύ χαρούμενη, σε πολύ καλή διάθεση. Η άλλη, της Κωνσταντίνας (Σπυροπούλου), είναι μια εκπομπή σταθερή, με ανθρώπους που έχουν δουλέψει πολύ και είναι στον Alpha που μέχρι πρότινος ήταν #1 στη ζώνη αυτή. Έχει μια πολύ καλή εικόνα... Και στη θεματολογία είμαστε περίπου στα ίδια. Όλα αυτά είναι ίδια, ο τρόπος προσέγγισης είναι που αλλάζει».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση