ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Press24.gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Bundesbank: Οριακή η κατάσταση στην Ελλάδα

Share it:
Bundesbank: Οριακή η κατάσταση στην Ελλάδα
Ως οριακή περιγράφει την κατάσταση στην Ελλάδα το στέλεχος της Bundesbank, Andreas Dombret, ωστόσο όπως λέει ο άμεσος κίνδυνος για τις Ευρωπαϊκές Τράπεζες είναι σχετικά μικρός.
Σύμφωνα με το Reuters, ο Dombret πρόσθεσε πως η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να δράσει ταχύτατα, καθώς «για τις ελληνικές τράπεζες η ώρα είναι 12 παρά 5'».
Παρόλ' αυτά εκτιμά ότι ο άμεσος κίνδυνος για τις ευρωπαϊκές τράπεζες είναι σχετικά μικρός.

«Η μπάλα είναι στο πεδίο της πολιτικής. Ούτε η ΕΚΤ ούτε το εποπτικό σύστημα των τραπεζών δεν μπορεί να επιλύσει τα δομικά προβλήματα της ελληνικής οικονομίας» καταλήγει ο κ. Ντομπρέτ.
 
Share it:
Reactions:

Οικονoμικά νέα

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση