GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Der Spiegel: Οι Ευρωπαίοι δεν σκέφτηκαν πολύ… το ΔΝΤ

«Οι Ευρωπαίοι φαίνεται ότι δεν σκέφτηκαν πολύ το ΔΝΤ στις τελευταίες συζητήσεις τους με την Ελλάδα. Οι διαπραγματευτές του Ταμείου διαφωνούν...

Der Spiegel: Οι Ευρωπαίοι δεν σκέφτηκαν πολύ… το ΔΝΤ

«Οι Ευρωπαίοι φαίνεται ότι δεν σκέφτηκαν πολύ το ΔΝΤ στις τελευταίες συζητήσεις τους με την Ελλάδα. Οι διαπραγματευτές του Ταμείου διαφωνούν με την πορεία των συζητήσεων» αναφέρει το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel.

Αν και η Κομισιόν και το Eurogroup χαιρέτισαν τη Δευτέρα τις νέες προτάσεις της Αθήνας, το ΔΝΤ δεν ήταν ευχαριστημένο με τη λίστα. Όπως επεσήμανε τα μέτρα που περιλαμβάνονται σε αυτή δεν είναι αρκετά συγκεκριμένα και βασίζονται πολύ στην αύξηση της φορολογίας και των εισφορών αντί στη μείωση δαπανών.

Οι διαφωνίες μεταξύ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του ΔΝΤ ήταν εμφανείς ήδη από τις προηγούμενες εβδομάδες, σημειώνει από την πλευρά της η Die Welt.

Όμως καθώς φαίνεται να πλησιάζει η τελευταία φάση των διαπραγματεύσεων τίθεται το ερώτημα, επισημαίνει η γερμανική εφημερίδα, κατά πόσο οι θεσμοί σε αυτή την κρίσιμη στιγμή θα μαλακώσουν τη στάση τους ή αν θα θέσουν σε κίνδυνο ένα αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση