GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Die Welt: Ο Τσίπρας υποχώρησε στο ασφαλιστικό

Πιο κοντά στην επίτευξη μιας συμφωνίας είναι η Αθήνα και οι πιστωτές, σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα Die Welt. Σε δημοσίευμά της αρ...

Die Welt: Ο Τσίπρας υποχώρησε στο ασφαλιστικό
Πιο κοντά στην επίτευξη μιας συμφωνίας είναι η Αθήνα και οι πιστωτές, σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα Die Welt.

Σε δημοσίευμά της αργά το βράδυ της Δευτέρας η εφημερίδα μετέδωσε ότι υπάρχουν ενδείξεις συμβιβασμού της Ελλάδας στο ζήτημα των συντάξεων.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η Die Welt, ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έδειξε την ετοιμότητά του να κάνει συμβιβασμούς όσον αφορά στις περικοπές των συντάξεων και στα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης, προκειμένου να αποφευχθεί η χρεοκοπία της χώρας.

Νωρίτερα τη Δευτέρα, υψηλόβαθμος Γερμανός αξιωματούχος ανέφερε πως εάν η ελληνική κυβέρνηση δεν προχωρήσει σε μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού δεν θα υπάρξει συμφωνία.

Μάλιστα σύμφωνα με την εφημερίδα ο Έλληνας πρωθυπουργός φέρεται να παρουσίασε στην καγκελάριο Μέρκελ και το Γάλλο πρόεδρο Ολάντ, στη τηλεδιάσκεψη της περασμένης Κυριακής, ένα προσχέδιο συμφωνίας με τους δανειστές. Το προσχέδιο αυτό, σύμφωνα με τον αρθρογράφο της εφημερίδας, προέκυψε από τη μαραθώνια συνάντηση του πρωθυπουργού με τη διαπραγματευτική ομάδα το περασμένο Σάββατο.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση