GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ανακοίνωση του Epsilon για τη Ναταλία Γερμανού

Το E TV από την πρώτη στιγμή που εντάχθηκε η Ναταλία Γερμανού στο δυναμικό του, πίστεψε σε μια πολύ επιτυχημένη συνεργασία με την λαμπε...

Η ανακοίνωση του Epsilon για τη Ναταλία Γερμανού

Το E TV από την πρώτη στιγμή που εντάχθηκε η Ναταλία Γερμανού στο δυναμικό του, πίστεψε σε μια πολύ επιτυχημένη συνεργασία με την λαμπερή παρουσιάστρια και τελικά το σλόγκαν της Ναταλίας ...Έψιλον ...εδώ είμαι και εγώ θα συνεχιστεί με την ανανέωση του συμβολαίου της για έναν ακόμα χρόνο.

Δυνατά μπαίνει στη μάχη της νέας σεζόν η Ναταλία Γερμανού η οποία ανανέωσε το συμβόλαιο της με το E TV για 1+1 χρόνο.

Από την καινούργια χρονιά η Ναταλία βάζει τη σφραγίδα της στη μεσημεριανή ζώνη του σταθμού αναλαμβάνοντας ένα νέο μαγκαζίνο από τη 1:00 ως τις 4:00 ενώ, θα συνεχίσει και την επιτυχημένη της εκπομπή «Μη χανόμαστε».

Η τρίωρη μεσημεριανή εκπομπή θα έχει ψυχαγωγικό χαρακτήρα και η δημοφιλής παρουσιάστρια ήδη έχει ξεκινήσει, μαζί με τα στελέχη του καναλιού, την αναζήτηση της ομάδας που θα την πλαισιώσει και η οποία θα αποτελείται από επαγγελματίες του δημοσιογραφικού και καλλιτεχνικού χώρου.

Η Ναταλία Γερμανού άλλωστε ξέρει πολύ καλά να είναι πάντα ...μες την καλή χαρά!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση