GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διεκόπησαν οι συνομιλίες στις Βρυξέλλες – "Στο Eurogroup η συνέχεια των διαπραγματεύσεων" λέει η Κομισιόν – ΒΙΝΤΕΟ

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στις Βρυξέλλες καθώς μετά από συνομιλίες διάρκειας μόλις 45 λεπτών οι διαπραγματεύσεις διεκόπησαν, με την ελ...

Διεκόπησαν οι συνομιλίες στις Βρυξέλλες – Στο Eurogroup η συνέχεια των διαπραγματεύσεων λέει η Κομισιόν – ΒΙΝΤΕΟ
Δραματικές είναι οι εξελίξεις στις Βρυξέλλες καθώς μετά από συνομιλίες διάρκειας μόλις 45 λεπτών οι διαπραγματεύσεις διεκόπησαν, με την ελληνική διαπραγματευτική ομάδα να αποχωρεί από το τραπέζι.
«Παραμένει η επιμονή τους, η κάλυψη του κενού να γίνει αποκλειστικά με περικοπές συντάξεων κατά 1% του ΑΕΠ και από αύξηση του ΦΠΑ επίσης κατά 1% του ΑΕΠ» ανέφερε μεταξύ άλλων σε σχετική δήλωσή του ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης, που μετέχει στην αντιπροσωπεία της κυβέρνησης που βρίσκεται στις Βρυξέλλες.
Από την πλευρά της η Κομισιόν αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε λίγη ώρα μετά τη διακοπή των συνομιλιών ότι «οι ελληνικές προτάσεις παραμένουν ημιτελείς. Σε αυτή τη βάση, περαιτέρω συζήτηση θα πρέπει τώρα να λάβει χώρα στο πλαίσιο του Eurogroup».
Οι συνομιλίες στις Βρυξέλλες σταμάτησαν, λόγω της "αγεφύρωτης απόστασης" που υπάρχει ανάμεσα στους διαπραγματευτές σε σημαντικά ζητήματα, όπως μετέδωσε το STAR.
Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Θάνο Αθανασίου και όσα ανέφερε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού, η συνάντηση μεταξύ των Ελλήνων αντιπρόσωπων, της Κομισιόν, της Κεντρικής Τράπεζας και του ΔΝΤ διακόπηκε, καθώς υπήρξε κενό ανάμεσα στους συνομιλητές. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ οι δανειστές ζητούν από μίση έως μία μονάδα του ΑΕΠ ή 2 δισεκ. ευρώ μέτρα μόνιμης δημοσιονομικής επίπτωσης σε ετήσια βάση.

1 σχόλιο

  1. Για αυτό και εγώ είμαι μαζί σου....( και να σκεφτείς ότι δεν σε ψήφησα)....

    Όμως Παρά τα τελεσίγραφα, παρά τους εκβιασμούς, παρά τις πιέσεις που δέχεται από κυβερνήσεις από όλο τον κόσμο,ο Αλέξης Τσίπρας αρνείται να συναινέσει σε ένα νέο καταστροφικό μνημόνιο.

    Οι εκβιασμοί δίνουν και παίρνουν.
    Απειλούν με χρεοκοπία, απειλούν με κλειστές τράπεζες...

    απειλούν στο παρασκήνιο ακόμη και με θέματα εθνικής ακεραιότητας.

    Για να καταλάβετε τι παιχνίδι παίζεται στις πλάτες μας, μέχρι και ο Άδωνις Γεωργιάδης(74.000 σταυρούς στις προηγούμενες εκλογές…) έφτασε να απειλεί προσωπικά τον Πρωθυπουργό με ειδικά δικαστήρια και φυλακή.

    Tου ζητούν με μανία να σκύψει το κεφάλι, να υπογράψει νέα δυσβάσχτα μέτρα που δεν οδηγούν πουθενά.

    Ο Πρωθυπουργός μας όμως έχει απαντήσει απο καιρό: «Θέλετε να προδώσω την πατρίδα και τον λαό μου. Η απάντηση είναι ΟΧΙ»

    Για αυτό και εγώ είμαι μαζί σου και όχι μόνο αλλά κι όλη σχεδόν η Ελλάδα είναι με την κυβέρνηση.......


    Εκτός ....κι αν υποκύψει στις απειλές, τους εκβιασμούς...
    Τότε, θα πάει χαμένη κι η τελευταία ελπίδα των Ελλήνων αλλά και των λαών της Ευρώπης....

    Όλων , εκτός από τα λαμόγια, τους υπαλληλίσκους των τραπεζών και των ξένων που κυβερνούσαν έως τώρα,τους βολεμένους, τους απατεώνες,τους γλείφτες και τους κακομοίρηδες, τους πουλημένους τάχα δημοσιογράφους των καναλιών και των εφημερίδων, τους οσφυοκάμπτες δούλους...

    Γι αυτό πρωθυπουργέ.....στείλ τους στο διάολο...Είμαστε όλοι οι απλοί , φυσιολογικοί άνθρωποι μαζί σου.

    .πρώην χαζός Μητσοτακικός ....και όχι βολεμένος ΠΟΥΘΕΝΆ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση