GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρωτοφανής "επίθεση" στον Αρκά - Σταμάτησε τις αναρτήσεις στο Facebook

«Με εντολή του Αρκά η σελίδα αναστέλλει τις αναρτήσεις μέχρι νεοτέρας. Ο διαχειριστής», αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα του γνωστού σκιτσογράφ...

Πρωτοφανής επίθεση στον Αρκά - Σταμάτησε τις αναρτήσεις στο Facebook

«Με εντολή του Αρκά η σελίδα αναστέλλει τις αναρτήσεις μέχρι νεοτέρας. Ο διαχειριστής», αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα του γνωστού σκιτσογράφου, Αρκά, στο Facebook.

Την απόφαση αυτή πήρε ο Αρκάς λόγω, όπως αναφέρει και σε ανάρτησή της η επίσημη σελίδα του στο Facebook, «στο κλίμα της πολιτικής βαρβαρότητας κάποιοι παρεξήγησαν κάποιες αναρτήσεις και έκαναν κακοήθη σχόλια».

Κάποια από τα σκίτσα του περίφημου σκιτσογράφου που ανέβηκαν στην επίσημη σελίδα του στο Facebook προκάλεσαν κύμα αντιδράσεων και απειλών από όσους θεώρησαν ότι μάχεται την κυβέρνηση.

Στο επίμαχο σκίτσο εμφανίζεται ένας άντρας που λέει: «Έχω εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση. Είναι άνθρωποι που πατάνε γερά στον αέρα».

Αρκετοί χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους στον Αρκά, ενώ κάποια άτομα κάνουν λόγο για λογοκρισία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη έχουν δημιουργηθεί δύο hashtags. Το #Je_suis_Arkas και το #Free_Arkas.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: ΑΡΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση