GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το facebook δεν φέρνει την ευτυχία σύμφωνα με την Μέρκελ...

Το facebook δεν φέρνει την ευτυχία σύμφωνα με την Άνγκελα Μέρκελ ωστόσο όπως είπε είναι ωραίο να έχει κανείς, όπως ωραίο είναι να έχει......

Η Μέρκελ συμβουλεύει τους χρήστες του facebook
Το facebook δεν φέρνει την ευτυχία σύμφωνα με την Άνγκελα Μέρκελ ωστόσο όπως είπε είναι ωραίο να έχει κανείς, όπως ωραίο είναι να έχει... πλυντήριο.
Η καγκελάριος, μιλώντας την Παρασκευή σε εκκλησία στην Στουτγκάρδη, ρωτήθηκε από έναν νέο αν της αρέσει το facebook.
"Είναι ωραίο να έχουμε, όπως είναι ωραίο να έχουμε αυτοκίνητο ή πλυντήριο" απάντησε χαμογελώντας η Άνγκελα Μέρκελ, με το κοινό να χειροκροτεί.
Η καγκελάριος σχολίασε ακόμη το γεγονός ότι η σελίδα της στο facebook έχει πάνω από ένα εκατομμύριο likes τονίζοντας ότι αυτό διαφέρει με τους φίλους που έχει στην πραγματικότητα.
"Το facebook δεν είναι αυτό που σε κάνει ευτυχισμένο στη ζωή σου" σημείωσε αλλά διευκρίνισε ότι είναι ένα μέσο που διευκολύνει την επικοινωνία της με τον κόσμο, αν και όπως είπε θα προτιμούσε να έρχεται σε πραγματική επαφή με τον κόσμο και όχι μέσω ίντερνετ.
ΠΗΓΗ: en. enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση